PR CUAET
-
Дякую за відповідь
-
Для Експрес Ентрі - теж обов'язково лише для основного апліканта. Але саме в Експрес Ентрі, якщо чоловік/дружина основного апліканта знають добре мову, то це ще додасть балів. Тоді краще обом здати тест.
-
За будь-якої програми - обов'язково лише для основного апліканта.
-
може тут є хто подавав вперше на початку березня, вам уже щось прийшло від cra? я 10го березня подавала, новин немає ніяких. Дзвонила минулого тижня в cra, сказали чекати.
-
Скажіть будь ласка, що підкріпити (на study permit) Де говорять про оплату за навчання, якщо дитина у школі. Який документ підкріпити,що школа безкоштовно. Дякую
-
Если я правильно поняла - они хотять отобрать у меня паспорта? Но странно раньше никто не отбирал. У меня последние 3 на руках. 2 из них действительные, просто в одном страниц нет свободных
-
Hey there Вася, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую, взаємно 🙏
-
По їх системі у вас не може бути більше 2х паспортів ( цитата з Торонто) Тобто, якщо на момент подачі на новий паспорт у вас вже є 2 паспорти( а може і більше) та до закінчення дії одного з них ще більше 2х місяців, то ви пишете заяву на знищення одного з них і віддаєте його консулу ( не біо паспорт теж підійде) Вони не можуть видати вам новий паспорта , без вагомої причини по старому( втрата, ще щось) + старий знищується. Ви не можете ходити з 3+ паспортами. Вони у них в системі всі є. Мій особистий досвід.
-
Hey there Evgeniy, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую!!!
-
Дякую
-
Так вище люди писали що третім вони рахують старі паспорти які вже багато років не є дійсними, просто не здали їх. Ось що дивно. Якщо на руках два діючих, то логічно не видавати третій.
-
«Особистий досвід» тижневої давності в Канаді 😉 Тут хоч би один діючий отримати
-
Доброго дня. Я подавалася 5 березня і досі нічого.
-
Хто може підказати, скільки приблизно чекати на PR, якщо подаєш через родича? І чи модна якось перевірити на якій стадії зараз твоя заява?
-
Бред якийсь. Мені видали третій і знали що він третій. Але це не в Канаді. Коли мій час настане змінювати - буде весело. Хоч у доньки 2 - їй легше))
-
хотя в любом случае человеческий фактор у меня забыли спросить подтверждение гражданства детей, я сам показал
-
Так в мене на руках 2 дійсних і один не дійсний, додали другий дійсний лише через брак порожніх сторінок, але ніхто не відібрав не дійсний. Тому в мене в голові щось не вкладається.
-
месяц назад заказал 3 тоже- никто не сказал ничего, не спросил ( второй был просрочен в мае прошлого года)
12 Jan 2024, 17:45
116376/445315
2 minutes ago