PR CUAET
-
Подача 3 ноября 2023. Биометрию сдали в декабре. С того момента тишина 🥹
-
Тільки Якщо ви не пишете лист пояснення на якусь тему
-
Нічого окрім форми IMM5710 і документів додавати не потрібно
-
Навіщо його писати?
-
А десь можна подивитись на якому етапі розглядання зараз наші документи?
-
Це у самому кінці сторінки
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.htmlCUAET
-
Я додала форму для податків з роботи чоловіка.
-
коли я подавалась сама на себе по кріпила чоловіка WR , а коли він подавався на себе то кріпив мій ) але ми подавались окремо!
-
Дякую
-
коли натискаєте там зверху позначку то видно розгорнуту відповідь )
-
myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker вот здесь статистика группы
-
Привіт. Підкажіть, хто вже зі своїм житлом, які краще тарифи на комунальні послуги обрати, фіксовані чи плаваючі? Альберта.
-
Підкажіть будь ласка подаю на всю сім'ю. Який файл додавати тут: Family Member Proof of Status (required)
-
Дитина може навчатися в школі за наявності ворк статусу одного з батьків навіть без наявності у дитини перміту. Школа має прийняти у дитини ворк перімо для навчання. Для коледжу/університету треба буде вже подаватися на стаді перміт на основі листа про зарахування від коледжу/університету.
-
Ось таке пише. Подаю також дружину та трьох дітей. Це зробити файл з усіма їхніми пермітами?
-
Hey there Sokol, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Всем привет Есть ли трекер для заявки Non Express Entry ?
-
1. Дитина в школі може навчатись за воркпермітом батьків. Але моя порада, все ж отримати стадіперміт. Любий перміт зайвим не буде. Єдине не впевнена чи можливо ще сьогодні податись без школи, в якій будете навчатись. А може ви вже знаєте школу🤷♀
-
Validy коди э
12 Jan 2024, 17:45
116450/444574
4 minutes ago