PR CUAET
-
То можна покидати Канаду чи ні ?😅
-
🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ не понятно как это работает
-
на отриманій евалюації від WES не бачу жодних термінів. тільки дата евалюації
-
Доброго дня перешліть відповідь. Дякую. В особисте.
-
На сім'ю з трьох осіб -10к. Кажу ж космос
-
Та в мене там багато питань. А аплоймент в одному торговому центрі з Сервіс Канада. Щоб не чекати на SIN. А Freshco то вже як бонус, там же. А то халва закінчилась.
-
Не можна працювати під цей продовжений період. Я ж написала - не висмоктуйте речення : "Цей подовжений період роботи дозволено згідно з параграфом 186(u) IRPR (Іміграційна та Положення про захист біженців) до прийняття рішення. Якщо ви залишаєте Канаду до прийняття рішення зроблено у вашій заявці, ви більше не матимете права продовжувати роботу".
-
але це тільки для подачі на різні програми для PR (IRCC), а для роботодавців я думаю що довічний
-
вчитися поки що не плануємо, вже маємо магістра менеджменту- для truck driver- достатньо😊
-
Можно. Нічого складного. Я подавала сама собі та своїй родині. Треба мати CRA аккаунт.
-
дают!
-
Hey there Konco, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Добрий день Можливо хтось стикався Якщо зробити новий паспорт в Україні,чи є вірогідність того, що вони його зможуть відправити поштою до Канади? Дякую
-
Дякую🫶🏻
-
Нужно просто оплатить fees
-
В мене було рівно 8 місяців. Багато кейсів 5-10 місяців. Дуже рідко бистріше/помаліше
-
можна. Ви зараз працюєте? У вас зараз є воркперміт і до якої дати?
-
Це ви вже уточняйте. Знаю що для деяких навчальних закладів wes теж 5 р тільки.
-
Но можно по текущему рабочему разрешению, если оно еще действительно 🙂
-
Дякую))
12 Jan 2024, 17:45
116945/466989
4 minutes ago