PR CUAET
-
@TarasExpres
-
Я для дитини 9 років окремий кабінет створювала, але підписувала своїм ім'ям. Усе пройшло - перміт вже прийшов.
-
Наши поменяли на открытый, всем осталась та же дата тоже до мая 2025. Так что не факт если б вы подарили то вам дали дату другую дальше
-
Доброго всім вечора! Скажіть, хтось провінційну номінацію (SWM) отримував за листопад місяць 2023? Дякую
-
Если вам чисто на год то стоит
-
Напишіть лист, типу Dear Officer Моя дитина, ПІ, навчається у такій школі в такому класі. Я маю OWP та усі витрати покладаю на себе.
-
Это вы про implied status - это я знаю уже лет 10, просто интересно стало если у кого-то есть ссылка где вп revoked если выехал на срок больше чем полгода/год/два года и т.п. интересуют чисто такие кейсы ибо никогда не слышал о подобном, а некоторые люди в последнее время это обговаривают.
-
дякую
-
Бо це специфічна програма для імміграції. По перше ті що платять гроші не хочуть безкоштовно ділитися тим за що платили. А ті хто долали то все самотужки бояться відкривати свої особливості подання, щоб незадвоїти власний кейс! Питайте не все загалом, а по окремим нюансам - можливо люди і поділяться!
-
Так! Ви все правильно написали.👍