PR CUAET
-
А якщо магістр? То що писати?
-
В айфоні в «Нотатки» є функція сканування документу (відразу зберігається в pdf форматі), воно Вам відразу виділить жовтим кольором фото і відсканує тільки його без зайвого простору.
-
Спеціаліста в Україні видають тільки після 5 років навчання. Принаймні , так було з 2002 року. 4 роки-це бакалавр. Ви вчилися 4 роки і у вас в дипломі написано спеціаліст? 😳
-
Підкажіть. Отримав сім карту від волонтерів чатр вже активовану,тому незнаю який там тариф + неможу взнати так як в програмі на телефон цей номер вже був зареєстрований і я не можу повторно вже зареєструватись і створити свій аккаунт,зараз сім картка заблокована,щоб її розблокувати потрібно її поповнити,я незнаю на яку суму поповнити ,щоб розблокувалась карточка підкажіть як взнати свій тариф без дзвоніння до оператора?Як її активувати , щоб не поповнювати на велику суму,так як вона мені потрібна тільки жля вхідних дзвінків і все.
-
Не всі українські дипломи спеціаліста Wes прирівнює до магістра. Якщо ви вчились 5 років і більше на спеціаліста, тоді буде признано як магістр. Мого спеціаліста, наприклад, прирівняли до бакалавра 🙄. Але в мене виняток скоріше ніж закономірність!
-
Ви можете ось тут ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp повносити свої дані і узнати, який бал ви набираєте, коли ви основний заявник, а жінка додає бали своїми тестами по англійський та французькій мові, чи напротив - жінка основний аплікант , а ви додаєте бали своєю англійською мовою. Жінка може зареєструватися у ЕЕ, якщо має стаж більше 1 року кваліфікованої роботи у тому числі за кордоном. Але стаж саме канадський додає більше балів. І що дасть більше - ваш канадський стаж або її французький і покаже цей підрахунок. Тим більш , що треба враховувати, що раунді для франкомовних - ще й мають більш нижчі прохідни бали. Тому - покрутити цей рахунок в двух варіантах. Для цього ви повинні знати, на який бал ви зможете здати мовні тести. Також покрутити і самі бали тестів - від мінімальних до максимальних, які можете набрати. До речі - ви можете оба зареєструватися в ЕЕ кожен зі своїм аккаунтом, вказав додатково супруга.
-
Так, мій диплом спеціаліста було видано у 2002 році! І його Wes визнав як бакалавра! Вуз державний, акредитований і по нині діючий! Завжди є вийняти 🤷♀️
-
А що у вас за робота і де якщо не секрет?)
-
!!!Кто хотел записаться к Богдане mlis.ca/ у неё появились окошки на май
-
Цікаво. Може помилка? Ви не перепитували чому так?
-
Страховку роблять не на людину,а на машину. Якщо машина тільки ваша,друга не обов'язково вписувати в страховку, він просто може користуватися машиною при потребі
-
Так , повернули ..