PR CUAET
-
Я про існування гуманітарної програми дізналася з цієї групи, жоден консультант нам її не озвучував до речі
-
Ми вже подали, не по гуманітарній, брали 2 консультації перед цим. А коли заповнювали заявку то мені якраз вона вискочила у рекламі що гайд як заповнювати дає, ото я й підписалася, правда гайд той платний виявився 🤣
-
Є Canada.ca. Сайти провінцій. Навіщо ті інста шарлатани?
-
Всем привет, такой вот вопрос, кто летел одним родителем с детьми? Моя жена будет лететь сюда из Польши через пару месяцев с двумя нашими детьми 14 и 16 лет. Нужно ли ей разрешение от меня на вывоз детей? На сколько я понимаю разрешение нужно только для выезда из родной страны, тоесть Украины, далее можно лететь без этого разрешения. Я так понимаю поляки не могут не выпустить наверное из Польши так как они не граждане этой страны и поляки не имеют права их удерживать, а как с Канадой? Они могут не впустить? Вообщем может кто летел расскажите как обстоят дела? Спрашивают ли это разрешение и как быть? Спасибо
-
Доброго дня Не підкажете як гуманітарну візу отримати
-
Оооо, а я недавно на неї підписалася, і мої знайомі підписані
-
Непотрібно нічого робити , всі ковідні заходи давно відмінили.
-
Добрий день,підкажіть чи потрібно робити бустерну вакцинацію від ковіду перед прилітом в Канаду.
-
Добрий день,підкажіть чи треба робити бустерну вакцинацію від ковіду перед прилітам в Канаду.
-
Доброй день Підкажіть будь ласка, що саме повинно має знаходитися в розділі "Education" при подачі на AOS nomination? 1. Тільки евалюпція на приклад від WES. 2. Евалюпція + диплом про вищу освіту і його переклад + додаток з оцінками до нього і його перед. 3. Евалюпція + диплом про вищу освіту і його переклад + додаток з оцінками до нього і його перед + атестат зі школи і його переклад + додаток до атестату з оцінками в його переклад? Який із цих варіантів вимагається? Дякую.
-
брали по cpr і code card, приходять миттево
-
Підкажіть, чи потрібно підтверджувати диплом через WES для цієї програми?
-
Потім був медікал, потім мілітарі. Зайдіть в Топік Хронологія
-
Фух… у мене Маргарита…і була ще Дарія
-
Та вона вже всім відома;) то Марія і продає з Мариною;)
-
Я думав у тебе все на мазі з LMIA
-
Колись таке вже було в іншій групі, злетіло половина чатів, може і зараз таке сталось і тут? Не питайте чому пропали виборочно, бо не знаю.😒
-
Підкажіть що це за такі сертифікати потрібно мати You must have a valid trade certificate issued by, or an apprenticeship registered with SkilledTradesBC ◦ Your trade certificate must correspond with the job you have been offered
-
Підкажіть які наступні кроки після номінації
-
ця гілка не для таких питань.... погугліть
12 Jan 2024, 17:45
11724/433085
7 minutes ago