PR CUAET
-
Якщо у вас НС шлях провінцію вам дійсно змінювати не потрібно. Але вам вкрай необхідно знайти місцевого лояра. У вашій ситуації спробуйте вийти самі офіс міста або на депутата з проханням надати юридичну допомогу та супровід. Вибори за рік вони зараз доволі активні. NDP до речі зараз намагаються відібрати у лібералів звання найбільш про-емігрантської партії
-
Із сотні прочитаних постів в різних соціальних мережах я зрозумів що misrepresentation це коли ви збрехали щоб щось отримати скоріше, наприклад для провінційної програми вказали в 5 раз більший стаж від реального щоб отримати додаткові бали, або підроблений сертифікат який підтверджує знання англійської мови і т.д. тобто те що дуже сильно впливає на кінцевий результат, будь то віза, провінційна програма або омріяний піар. Якщо помилились в датах дійсно варто написати листа з поясненням, але це не катастрофа, якщо ви не впевнені чи були ви в якісь країні 5 місяців або чуть більше 6 я б всеодно радив брати довіку про несудимість і додавати її добровільно і вказувати що просто не памʼятаєте точних дат, але вот документ який підтверджує що я там нічого не наробив
-
Да,я вже подивилася.Але квиток вартістю як до Європи(Це не для мене,на жаль(.Я хочу відмовитися,але нема від чого відмовлятися,ніякого підтвердження не прийшло,а в дії теж пусто.
-
Здравствуте, а есть шанс стать на консульськи учет без апойнтмента?
-
Да, написала на почту письмо что я хочу передать слот потому-то..., побольше информации. Ну и результат - но результат не гарантирован
-
Запитаю ще раз: я взяла слот в Едмонтоні зі свого акаунту. Чи можу я передати його своєму партнеру (common-law), бо він працює і ніяк не може слідкувати за чергою?
-
Все в оригинале и плюсов все в копии. Они у вас копии заберут.
-
Добрий день! Щоб Ви не переживали, зайдіть у свій особистий CRA кабінет і напишіть з нього листа до податкової. Опишіть в ньому всю ситуацію, це й буде Вашим підтвердженням.