PR CUAET
-
Ось так все зробила як тут написано
-
Підкажіть бо щось пошук ніяк не допоміг. В формі 5562 про подорожі заїзд в Канаду вказувати? І яка мета тоді? Якщо з Канади їздив в Україну на місяць вказувати?
-
Дякую. Може в Чеському посольстві по інакшому) бо там є дві опції. Або прийти особисто або відправити документи по пошті. І в другому варіанті вимагається завірений підпис. Тобто все одно треба йти до консульства… Не логічно, як на мене
-
знайшла, дякую
-
тут вже дуже багато писали про довідку з польщі. спробуйте скористатись пошуком.
-
доброго дня. чи має хтось досвід перекладу довідки про несудимість з польщі? можна просто отримати переклад від будь якої компанії перекладу, чи потрібно завіряти?
-
Завірена консулом - вы маєте в присутності консула підписати документ. Ми завіряли підписи в консульстві Німеччини в Калгарі, а потім самі відправляли в Німеччину документи.
-
В группах зустрічав таке
-
Всім привіт. Тут є хтось хто брав довідку про несудимість з Данії?
-
Маєте подавати саму свіжу в найкращому випадку. Можуть запросити ще раз якщо не свіжа. Особливо через aos. І довгий період очікування
-
А на скільки свіжими мають бути довідки про несудимість? Пів року достатньо?
-
Не потрібно на етапі номінації
-
Я просто поделилась сообщением которое сохранила раньше с этой группы. Сама я еще не подавала, детали не знаю
-
Я не вижу ни в этом списке ни в чек листе на сайте справки о несудимости, она нужна на каком то другом этапе?
-
Если с проживанием... Посмотрите, например, лыжные курорты. Но они нанимали в октябре Может есть еще открытые позиции Разное бывает, конечно... но если человек за год не нашел работу, он не очень хочет
-
Я про номер говорю якщо що *
-
дякую
-
Якщо в вас перміт довгий і вам вистачає тоді можете не подаватись на ще один. Він також потрібний щоб трекерити статус аплікації
-
чи щоб перестрахуватись, новий work permit краще все-таки отримати?
-
номер потрібен лише якщо закінчується work permit?
12 Jan 2024, 17:45
11754/467655
7 minutes ago