PR CUAET
-
У меня вопрос на счёт телефона Украинского посольства в Эдмонтон. Если знаете, на какой номер нужно звонить?
-
Оце ж і я краєм вуха почула і вирішила що знову пора ловлі.... Тоді я ще вечіром в 16/17 перевірю, може нові слоти будуть.
-
@a_pavlyshyn mute назавжди
-
Привет всем. Меня зовут Светлана.
-
Два місяці нічого не було, а сьогодні десь о 9:20 було багато різних слотів зранку. Тож це новий якийсь час, незвичний.
-
Hey there _G_, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень.
-
Хто ловить дитячі слоти на паспорт, Едмонтон? Які часи ловлі? Дякую.
-
Ноутсы- это заметки офицера по вашему делу. Если рассмотрение вашего дела затянулось - то можно попробовать заказать ноутсы чтоб разобраться в чем заминка. На скорость рассмотрения дела это не влияет.
-
Спробуйте їм написати на імейл. Не знаю про інші консульства, але кажуть, що Оттава відповідає протягом 1-3 днів
-
Не подумала об этом. Возможно. Нужно завтра попробовать.
-
Я уже сделала несколько попыток в несколько дней, на этот номер (+1 780-425-3217) но трубку никто не берёт. Пожалуйста, если знаете другой номер, поделитесь.
-
Може, тому, що сьогодні в багатьох вихідний? Але, можливо, консульства нормально працюють
-
Добрий день, це нормально що після того як оплатив доставку паспорта DHL, пройшло три тижні, 1 місяць, і досі ніхто нічого не написав і статус паспорта не змінився?
-
У мене запросили суму на 500 доларів , подавала свою заявку з одним family member. Бачила що в інструкціях був нуль в кінці але у мене інакше.
-
якщо б зробили другий слот на іншу послугу - на тих, хто після 16, то дало би
-
Так, треба перевіряти в усі звичні раніше години. І в незвичний час теж, коли є така можливість
-
+1 (780) 425-3217 Несколько часов звоню, все время сброс.
-
а банк є український? можна через нього авторизуватися
-
Не слухайте всяких Коль і Міш) читайте офіційну інфу і юзайте калькулятори. Квебек дуже добре постарався (тут взагалі дивно) в описі програм іміграціі
12 Jan 2024, 17:45
117611/451807
7 minutes ago