PR CUAET
-
Так, треба перевіряти в усі звичні раніше години. І в незвичний час теж, коли є така можливість
-
+1 (780) 425-3217 Несколько часов звоню, все время сброс.
-
а банк є український? можна через нього авторизуватися
-
Не слухайте всяких Коль і Міш) читайте офіційну інфу і юзайте калькулятори. Квебек дуже добре постарався (тут взагалі дивно) в описі програм іміграціі
-
Всім привіт. Поділіться, будь ласка, хто скільки чекав на background check completed та final decision після biometrics та medical exam completed? Буду дуже вдячна чекаю довго, вже дуже переймаюсь😣
-
Є підозра, що сьогодні консульство в Едмонтоні все таки закрите через свято
-
Я так і зробила, собі саочатку забукала, потім першій дитині, а друга пролетіла🥸 але й так добре
-
У меня нет возможности стать на очередь в посольство через Дія. Как мне стать на очередь, паспорт биометрический.
-
Hey there Alisa, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Ми питали заздалегідь, сказали зробити нотаріальну довіреність в Канаді, тоді родич може забрати в Україні. Знайомим віддали по такій схемі, нам трохи пізніше - ні. Про те, що можна замовляти через консульство нам відомо, але навіть з діечел таким чином можна чекати той паспорт півроку, хотілося б швидше отримати документ.
-
спробуйте ось так. У доньки вийшло. Але телефон потрібен не старий, з гарним зчитувачем, краще Галаксі. Айфон на це погано працює. www.youtube.com/watch?v=3ikx_ot7Dpw
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/dostavka-do-konsulstva-pasporta-shcho-oformlyavsya-ta-buv-vigotovlenij-v-ukrayini
-
По-моему, на скорость рассмотрения ничего не влияет, но может, кому-то и везет Я им решила позвонить 15 марта, а воз и ныне там..
-
Вітаю всіх ,підкажіть будь ласка куди висилати заявку на видання довідки про несудимість в Польщі (маю на увазі на який адрес в Польщі)Дякую за допомогу.
-
Ні, його не через довіреність треба забирати з України, а саме через консульство
-
Ми пробували в Україні, робили тут довіреність і відправляли родичам, щоб забрали виготовлений в Україні паспорт- не віддали.
-
візьміть обох. У вас два запису - може швидко все зробите і третю теж приймуть.
-
Були сьогодні від 9:20, бачите, в консульстві теж бувають зміни
-
Ну, ось сьогодні Едмонтон зранку багато слотів виставив.
-
Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
117627/429362
2 minutes ago