PR CUAET
-
Були сьогодні від 9:20, бачите, в консульстві теж бувають зміни
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка. В мене на руках є 2 закордонних паспорта. Один вже не дійсний, другий актуальний. Я хочу зробити новий закордонний паспорт. Як я розумію, я маю здати старий прострочений паспорт, щоб отримати новий, вже коли новий паспорт буде готовий. І актуальний паспорт, який зараз дійсний з канадською візою сдавати не треба?
-
Всім привіт! Хто подавав декларацію вперше, то якщо є повернення , воно приходить чеком разом з NOA? Чи не обов'язково?
-
Так, в мене буде все дійсне. Дякую.
-
Ряд вопросов к вышеизложеному: 1. 1,2 мил.кейсов в следующие 2-3 года, это и есть по 500, 400 в год. 2. Последний абзац - откуда фраза о двух миллионах ждущих 25 год, если уже договорились что их всего 1,2 миллиона и то на 2-3 года. 3. Студенты, этот 1,1 миллион растянутый в длинном временном промежутке и эта цифра будет гараздо меньше когда дойдёт до пиар. Их количество в дальнейшем уже ограничивают. 4. Нет статистики о том, какое количество временных жителей просто уезжает и не подаётся на пиар. Здесь взято 100% подач. Короче, очень страшно, но мне кажется, не очень точно)
-
Підкажіть, будь ласка, по якій програмі ви подавались? Я чекаю з лютого. Але ще залежить термін очікування від програми