PR CUAET
-
Ну если сейчас еще не ночь , значит это было утро
-
Як не зʼявляється?Я щбираюся відмовитися від едмондського,якщо прийде підтвердження,бо для мене нереально летіти за таку суму(
-
Дякую
-
11.20 am
-
ранок
-
Это слоты были в Эдмонтоне сегодня в 11:20 по времени Торонто
-
11:20 ?
-
Це ніч або ранок ?
-
Минулий раз писали
-
Никто не знает , время рандомное и в 10 утра и в час дня и в 5 вечера может быть
-
не з’являються, принаймні в день відмови точно. Я відмовлялась цей слот так і не зʼявився.
-
ну я, наприклад, інформацію всю внесла корректную про всі переміщення (окрім сидіння в аеропорту транзитом). Але до скана паспорту не додала скріни всіх сторінок зі штампами, тільки з візою до Канади. Нічого додавати не буду. Вирішала: 1. Канада не завжди сама ставить штампи , то ж офіцери розуміють, що штампов може і не бути. 2. Інфо в анкеті я внесла достовірну, тому якщо її буде бажання підтвердити іншими сторінками паспорта - офіцер зробить допзапит.
-
Скажіть, чи можу я, як аплікант вписали свого чоловіка? Він виїздний, має визу, але знаходиться в Україні?
-
Мабуть краще передавати, написавши email в консульство Тому що відмінений слот відразу не зʼявляється і не відомо чи потім взагалі зʼявляється
-
Чи потрібно подаватись на нову візу зараз, коли очікую подовження ворк перміт?