PR CUAET
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка таке питання. Якщо я працюю на co-employment контракті в айті компанії, мій працедавець з США, а пейрол провайдер канадський, тобто контракт з ними і податки офіційно платяться тут, то чи це підходить під вимоги до job offer? збираюся подавати на Alberta Opportunity Stream
-
Я Вам скинула посилання на норквест. Він вважається дуже престижним і коли ти кажеш що ти навчався/навчаєшся в норквест то це прямо вау. Хоча я не розділяю цього захвату. Група була дуже велика, більше 30 людей, перший місяць ми кожного дня витрачали 30 хв на пояснення де шукати домашку, що робити коли не встиг зробити дз, коли відсутній і ТД і тп, і так кожного дня 🤯 і все одно у деяких людей знову виникали ці питання 🫣 потім тупо була лекція і можливо за весь час 10 хв розмови. Ми всі сиділи з виключеними камерами, за час уроку ти можеш приготувати їсти,поїсти, прийняти душ і майже нічого не пропустиш 🤣 я після 2 міс залишила їх
-
Найбільший міф - що LINC якось допомгає "піднімати" рівень для CELPIP. Нажаль щоб ґрунтовно підготуватися для селпіпа і здати краще ніж ваш поточний результат вам треба займатись саме з вчителем який готує до селпіпу, щоб він оцінював ваше письмо і говоріння. На лінку та і будь яких групових заняттях часу приділяти усім не вийде
-
Мій досвід отримання довідки про несудимість з 🇦🇪 ОАЕ: Я замовляла з сайту Dubai Police. АЛЕ: Мала проблему з оплатою послуги, бо мою канадську картку сайт не приймав. Написала в службу підтримки і там мені сказали, що оплатити можна лише картою однієї з країн Затоки (GCC country bank card). Далі я звʼязалась з подругою, яка проживає в Дубаї, і вона сама заповнила заявку і відразу оплатила її своєю карткою. Довідка прийшла через 40 хв після оплати. Довідка дійсна всього 3 місяці. P.S. Мій Emirates ID теж не дійсний. Але система прийняла.
-
Я у Bow Valley College то тут 8 тільки фул тайм
-
Доброго дня всім. Скажіть, будьласка , якщо працювати на сезонному контракті фулл тайм(новий контракт кожні 2-3місяці, одна і та ж позиція та обовязки), цілий рік , чи зарахують цей досвід для подачі на PR через AOS?
-
Доброго дня всім. Скажіть, будьласка , якщо працювати на сезонному контракті фулл тайм(новий контракт кожні 2-3місяці, одна і та ж позиція та обовязки), цілий рік , чи зарахують цей досвід для подачі на PR через AOS?
-
Класно))