PR CUAET
-
Так, звісно. Принаймні, при мені в консульстві в Едмонтоні люди підходили до віконця і задавали питання.
-
Це дійсно важко зрозуміти - чому вони не візьмуть ще людей. Багато нас, учасників, пишемо листи в МЗС з цього приводу.
-
Нема(
-
Понятно , но мы решили не рисковать и переделали Время нам позволяло И плюс еще мужу выдали только диплом без додатка , и оказалось только новые образцы дипломов они дают с додатками так что два в одном вышло сделали
-
По ходу у нас с вами одинаково идет
-
Це все зрозуміло.Але для чого так робити?Набрали купу людей сюди.А тепер люди не можуть через ці паспорти ніякі інші справи робити,інші документи оформляти.Мені здається,що це все спеціально робиться(
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/apply-renew-replace/urgent.html Підкажіть, будь ласка, можливо ідея трохи дурна 😅, але вирішила спитати. Чи варто спробувати дати запрос на urgent processing обґрунтовуючи, що моя родина хотіла б імігрувати по Family Reunion програмі через мене, яка закривається 31 жовтня? Чи буде якийсь мінус мені, якщо я додам пояснення про це, або надішлю запрос в додатковій веб формі? (Чисто технічно, начебто ми встигаємо). Але переживаю, раптом затягнеться і розгляд буде 9-10 місяців, як у деяких.
-
Тут вже хтось доречі писав що теж так зробив🤔але не знаю як вони вирішили це питання. Можна запитати в @OstapBosak
-
Wes сделал все как в паспорте
-
У меня тоже была другая буква в имени Но никто не переделывал
-
Дійсний паспорт точно не треба. А от за старий я не знаю 🙌
-
Ну а ви прикладали fee exept скрін? І також чи ви бибирали в анкеті що звільнені від fee?
-
Я же правильно понимаю, что все эти документы нужно лично подавать вовремя аппоинтмента?
-
Мы все рано или поздно успеем. У всех будут документы, главное не паниковать
-
Я вчера вот не успела, а сегодня получилось. Поэтому поверила: все возможно! Не сдавайтесь!
-
Дорослому (доньці 17 років, це вже "дорослий" паспорт)
-
Дитині чи дорослому?
-
Добрий вечір. Питання про кліматичні. Перша подача. Чи можна це онлайн зробити(бачу в акаунті СRA пише, що ніби то можна)? Чи тільки доки поштою надсилати з усіма копіями і анкетами?
-
Минулого тижня
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
118008/450099
3 minutes ago