PR CUAET
-
Мені от цікаво,люди кажуть,що треба вночі чергувати,в когось і будильники виставлені .Чи хоч хтось вночі ловив ті слоти?Вони зʼявлялися вночі взагалі чи ні?
-
Ми будемо робити в Європі на днях. Зв’язувались щ міграційною службою і запитували, щодо доставки. Ні, з дп «документ» або консульства треба забрати тільки особисто тому, хто подавав заяви на паспорти. Якщо не забрали: через 3 місяці паспорти відправляються в відділення міграційної служби в Ужгород. Звідти можна вже замовити доставку до дипломатичної установи країни, в якій знаходитеся. Якщо за паспортом ніхто не звернувся - через два роки його утилізують
-
а хтось перевіряв - в консульстві дійсно можна замовити паспорт, якщо прилетіти в умовну Мексику? бо там є пункт про документ, який підтверджує постійне або тимчасове перебування за кордоном - я переживаю, що будуть вимагати саме місцевий і канадський можуть не приймати (знаєте, як у нас це буває)
-
А якщо по QSWP йти, то ми подаємо окремо дві аплікації та вказуємо, що ми conjoints du fait? Чи подається одна аплікація на сім'ю? Якщо одна, то краще ж нам обом здати і англ, і франце, вірно?
-
Дякую велике! Ми чогось запарились з оцим всим, думали, що то обов'язково і майже вже зробили...
-
Я теж.Черга-то все фігня(вибачте).Вони мені писали,що навіть не здогадуються скільки людей в ел.черзі.
-
Сьогодні було 6 слотів
-
Я не знаю навіть.Мене так це все дістало,нерви здають(Я вже їм штук 5 листів написала на ел.пошту.(