PR CUAET
-
Доброго дня всім. Скажіть, будьласка , якщо працювати на сезонному контракті фулл тайм(новий контракт кожні 2-3місяці, одна і та ж позиція та обовязки), цілий рік , чи зарахують цей досвід для подачі на PR через AOS?
-
Класно))
-
А де ви таке бачили в Альберті? Бо я в Калгарі і тут максимум 7, це буде як парт тайм так і фул тайм, за дещо у мене 8, то курсів нема. Після закінчення 7, мені викладач сказав, що 8 є тільки фул тайм і все.
-
Доброго дня, підкажіть, чи є можливість подати заявку на курси англійської мови в Едмонтоні на 2024. Приїхали 18 грудня 2023 по програмі CUAET.
-
Доброго дня всім. Скажіть, будьласка , якщо працювати на сезонному контракті(новий контракт кожні 2-3місяці, одна і та ж позиція та обовязки), фулл тайм, цілий рік , чи зарахують цей стаж для AOS?
-
11202 або 1123, по второму алис пишет минималка в альберте 17.74, вот ссылка если ни в чем не ошибся: alis.alberta.ca/occinfo/wages-and-salaries-in-alberta/professional-occupations-in-advertising-marketing-and-public-relations/1123/ А часы, официально все что от 30 часов считается фуллтаймом. Получаеется 20,5 долларов по 30 часов должно быть ок для продолжения стажа насколько я сейчас понимаю.
-
В тематичних группах ніхто не відповідає, може тут хтось відгукнеться. Хто подавався на Alberta Tech Pathway, після заповнення форми www.alberta.ca/aaip-alberta-express-entry-stream-accelerated-tech-pathway-form.aspx має прийти на мейл якесь підтвердження? Чи маю десь завантажувати якісь документи та платити? Бо заповнила ту форму і ні підтвердження -нічого.
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка - мережеві магазини (типу Валмарт, Суперстор і т.і.). Реєстраційна адреса юросіб - не Альберта. Але фізично ти працюєш в якомусь з магазинів Альберти. Фултайм. Нок підходить. Чи підходить така робота для подачі на AOS?
-
Добрий день. А є хто брав довідку в консульстві Чехії? Є кілька питань: 1. Чи потрібно перекладати свідоцтво про народження? На яку мову? Чи можна самостійно покласти? 2. Написано, що підпис має бути завірений консулом. Це треба спочатку завірити підпис у консула, а потім відправляти всі документи чи вони там самі завірять, як отримають всі документи? Дякую
-
А вы не подскажете еще вопрос, это для знакомого, который только что приехал. У него такая же ситуация, но он только в начале декабря начал работать в Альберте. Может ли он сразу подаваться на эту программу, если у него есть 24 месяца заграничого опыта или должен поработать в Альберте какое-то время? Там читаем, что только 12 месяцев в Альберте или 24 месяца где-угодно, а вот к текущему трудоустройству ничего нет вроде