PR CUAET
-
Добрий день. А є хто брав довідку в консульстві Чехії? Є кілька питань: 1. Чи потрібно перекладати свідоцтво про народження? На яку мову? Чи можна самостійно покласти? 2. Написано, що підпис має бути завірений консулом. Це треба спочатку завірити підпис у консула, а потім відправляти всі документи чи вони там самі завірять, як отримають всі документи? Дякую
-
А вы не подскажете еще вопрос, это для знакомого, который только что приехал. У него такая же ситуация, но он только в начале декабря начал работать в Альберте. Может ли он сразу подаваться на эту программу, если у него есть 24 месяца заграничого опыта или должен поработать в Альберте какое-то время? Там читаем, что только 12 месяцев в Альберте или 24 месяца где-угодно, а вот к текущему трудоустройству ничего нет вроде
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка таке питання. Якщо я працюю на co-employment контракті в айті компанії, мій працедавець з США, а пейрол провайдер канадський, тобто контракт з ними і податки офіційно платяться тут, то чи це підходить під вимоги до job offer? збираюся подавати на Alberta Opportunity Stream
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка таке питання. Якщо я працюю на co-employment контракті в айті компанії, мій працедавець з США, а пейрол провайдер канадський, тобто контракт з ними і податки офіційно платяться тут, то чи це підходить під вимоги до job offer? збираюся подавати на Alberta Opportunity Stream
-
ви можете зараз до 31.03.2024 подати на новий воркперміт CUAET. Але отримаєте ви новий ще на 3 роки чи ні - це вам ніхто не гарантує. Пробуйте. У вас є діти, у яких паспорта нові і ви могли б на них подати і відразу і на себе, бо батьки повинні мати дозвіл по сроку не менш, ніж дитина?
-
Поділіться будь ласка скільки ви чекали на портал 2 (лист реєстрація на портал ПР, де загружали фото для карти).
-
Доброго дня. В мене є Open Work permit виданий по CUAET на 3 роки, залишилось ще ~1.5 року до його expiration. Підскажіть, будь ласка, можливо продовжити/отримати новий ще на три роки по CUAET?
-
Друзі, на жаль "добродії" (можливо конкуренти) видалили декілька важливих гілок у цьому чаті. З десятками тисяч корисних повідомлень... Навмисно чи ні я незнаю. Але відновити немає можливості. Або я просто не вмію. Прохання: 1. Чи є серед вас або ваших знайомих ті хто розуміються в телеграмі і можуть допомогти з відновленням. В support я уже написав. Вackup не допоміг. 2. Допоможіть користною інформацію в новостворених гілках, поділіться досвідом, дайте відповідь на запитання участників
-
На сайті Канади пише що всі довідки дійсні рік, навіть якщо на довідках вказано менше. Також пише що навіть якщо довідці рік і більше вона всеодно підходить для подачі якщо ви вже не віжали в ту країну після отримання довідки АЛЕ офіцер має право запросити нову довідку в будь якому випадку. 👍🏻