PR CUAET
-
тут важливіше питання - скільки часу до Portal 1. картка це вже технічні моменти
-
Вітаю, чи можуть бути проблеми і які варіанти їх вирішення по такому кейсі: Подали заявку на Пр у кінці листопада. Не враховували поля з інформацією про плани переїзду до Квебеку. Та, час минає, і можливо у майбутньому (ближчому чи ні не відомо) - ми все ж відкриті з чоловіком до переїзду по роботі у Квебек. Що робити треба у такому кейсі? Переїзджати. І вже на місці звʼязуватись з ким?
-
скажіть будь ласка Хто чекає довідку про несудимість з України ? Ми відправили документи з Калгарі в Едмонтон ще в Січні І досі ніякої відповіді
-
В браузере вбиваете и вам покажет
-
Хто скаже, що це за ДП документ?
-
Оууу дякую 🙏🏻
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Так
-
То в Едмонтон це 3 ночі
-
Дякую
-
Оттаві
-
По якому часу це?
-
О пʼятій годині ранку був один, я не знаю як людям його було потрібно ловити)
-
Я сьогодні слідкую по Едмонтону, ще не бачила нічого
-
⚡️ Зеленський підписав законопроєкт, що зменшує мобілізаційний вік з 27 до 25 років, — картка закону на сайті ВР.
-
Я поки не бачила
-
Були сьогодні дитячі слоти в Едмонтон?
-
Хтось бачив слоти в Едмонтон сьогодні?
-
Дякую
-
Доброго дня, 1.Скажіть, будь ласка, чи можна подати на списання податків медогляд який ми здавали по приїзду в Канаду? 2. Якщо купляли нове авто з салону. Чи є якесь повернення податку? 3. Чи можна зменшити оплату нарахованих податків шляхом перерахування певної суми на RRSP рахунок? 4. На чоловіка та дружину подаються окремі форми чи разом?
12 Jan 2024, 17:45
118467/436438
2 minutes ago