PR CUAET
-
А тепер коли я заходжу в «стару» гілку , меседжі звідти видаляються пачками по 100 шт … Може хтось переносить
-
Здравствуйте! Кому интересно, вот наша timeline: 2023-05-08 Alberta Opportunity Stream Application 2023-05-16 Nomination Confirmation Letter 2023-05-29 PR Provincial Nominee Program Application 2023-07-17 AOR email (this confirms that your application for permanent residence in Canada has been received by IRCC on 2023/05/30) 2023-07-17 Application is linked to the IRCC account 2023-08-10 Biometrics - Completed (зачтена сданная для CUAET визы в сентябре 2022 г.) 2023-09-11 Biometric fee request 2023-09-14 Passed the medical exam (зачтены сданные в январе по CUAET в Калгари) 2023-09-18 Biometric Instruction Letter (для дочки, 17 лет) 2023-09-22 Biometrics - Completed 2023-09-28 Permanent Resident Confirmation portal process 2023-09-29 Permanent Resident Confirmation portal - Address and Photos 2023-10-03 Application was approved eCoPR 2023-10-12 PR cards are mailed
-
мені прийшов лист, що потрібно догрузити дипломи і сертифікати. я коли подавався то загрузив тільки виписку (1 лист) з wes. бо мені міграційний консультант сказав, що цього достатньо. я зараз відправив їм переклад диплому з ENIC. Прийшла відповідь, що отримали і добавили в мій кейс. Тому ЗАВАНТАЖУЙТЕ ДИПЛОМИ ЗРАЗУ)
-
Отримав номiнацiю 4 жовтня. З'явився час трохи описати процес. Нiякими послугами консультантiв не користувався. Диплом з додатком завантажив тiльки вищий (колледж), бо було лiньки перекладати шкiльнi атестати та ще й їх прикрiпляти. Пейстаби приклав рiвно за 3 мiс. В мене вони всi захищенi паролем. За допомогою апплiкухи "iLovePDF" знiмав захист та об'єднував усi pdf. У мене у джоб офферi була зарплата вказана менше нiж у employment letter, але нiяких питань це не викликало (там рiзниця 50 центiв). Джоб оффер прикладав який був, по багатьом пунктам вiн не пiдходив пiд умови, якi вказанi в чеклисту, але, як я зрозумiв, employer letter важливiше, а вiн в мене був iдеальний по пунктам. Evidence of exemption прикладаєте ворк пермiт просто. Про це вже всi писали. Нiяких питань з боку офiцерiв не виникло, що мене, в принципi, здивувало. Номiнацiя отримана за 3 тижнi. Всiм безпроблемного отримання ПР
-
Это оно и есть. Job offer переводится как предлодение о работе. Очень странно, если вы проработаете с работодателем и он через год предложит вам работу:) Мне job offer сразу дали. А referance letter - это уже когда вы у него проработали и он этим письмом подтверждает ваш стаж, з/п и тд. В Чек листе все детально описано или на сайте. Почитайте информацию из официальных источников и все станет понятно. Ваши отношения с работодателем могут регулироваться джоб оффером или контрактом. При подаче не может быть "вроде" или "в чате прочитала" и тд. Всю информацию нужно перепроверять опираясь на официальную информацию.
-
Ось наш таймінг наразі AOS Application submitted - Aug 16,2023 Refund issued - Aug 18,2023 Additional documents request - Sep 13 Additional documents submitted- Sep 13 Nomination issued - Sep 15,2023 TEER 70010 CLB 8 PR Fee paid - Oct 02,2023 PR application submitted - Oct 02,2023
-
Доповню з датами: Alberta Opportunity Stream 17.11.2022 - подача на номінацію 21.03.2022 - отримання номінації Такий довгий термін очікування обумовлено тим, що коли я подавалась вже було припинено роздачу номінацій 2022 через те, що скінчився ліміт. Зараз звісно на цей етап свої строки 8.04.2023 - подача заяви на PR 23.06.2023 - отримання Confirmation of PR (і відповідно зміна статусу)
-
Подалась 31 июля , 21 Августа поменялся статус на расмотрение 29 августа 9:11 am пришло письмо от офицера , где он просит что бы мой работодатель ответил ему на письмо о подтверждении работы которое он отправил еще 21 августа Я позвонила работодателю 29 августа в 9:28 am мне прийшла номинация
-
Це ви зря. Там звичайно парт-таймом можна набрати досвіду рік (за два календарних роки). Але зараз набрати бали там ну дуууууже складно. Шанси є якщо: - вік до 30 р - освіта не нижче магістра - професійна робота до Канади не менше 3 років - професійна робота в Канаді від одного року (2 роки парт тайм) - Англійська не нижче 9 і це всеодно трохи не достатньо зараз. Треба добирати або більшою кількістю роботи в Канаді, або додатковою французькою 6-7+, або LMIA Саме тому 9/10 CUAETівців з якими довелося спілкуватися ідуть на провінційні програми на кшталт AOS