PR CUAET
-
Можливо коли вони приймуть заявку і пришлють номер то вона зʼявиться і тоді щось можно буде змінювати
-
Я тільки що продивилась Кельн, Мадрид, Валенсію і Гданську то немає. Але я зараз не дивилась прям всі-всі країни Європи де є наш ДП
-
Це може бути хтось, прилетівший 31 березня , а у черзі вже отримавший воркперміт 1 квітня.
-
Про ДП Документ
-
Доброго дня! Напишіть мені ті, хто вже успішно подався на oinp in demand NOC labor 75110. Є декілька питань, тому що також плануємо подаватися))
-
Ви кажете про ДП чи про консульство України в країнах Європи?
-
Може бути.
-
тобто це 2 рази летіти кудись тобто навіть 4, то дуже дорого буде)
-
особисто
-
А чи робить ДП доставку? Чи забирати тільки особисто?
-
Я щось клацала клацала і кудись на клацала зміна адреси , заповнила , не знаю туди чи ні 🤪
-
Думаю таких розумних людей як ми , по Європі дуже багато + їм ближче ніж нам😁
-
Всім привіт, питання не по тема але можливо хтось знає, я маю новий паспорт але ворк перміт маю на старий паспорт, чи зможу я по старому ворк перміту влаштуватись на роботу? Дякую
-
А що у вас за програма ? Гуманітарна теж ?
-
Можна всім.
-
Підкажіть, може хто знає. Чи можна для дитини також отримати другий паспорт?
-
Чоловік або не придатний був, або навчався у вищому навчальному закладі.
-
Anastasia перенесла ваше питання в Загальний чат. Якщо ваш паспорт і ВП дійсні, новий паспорт не буде нікого цікавити. Українські щакордонні паспорти можуть бути дійсні одночасно
-
Тепер чекаю, що буде в квітні 😂
-
Аор - листопад, био та залік медицини - січень. Різон фо дісіжн та еліджібіліті - лютий. Запит мілітарі форм - березнь. Фінанси додавала сама раніше
12 Jan 2024, 17:45
118525/427591
2 minutes ago