PR CUAET
-
Ось наш таймінг наразі AOS Application submitted - Aug 16,2023 Refund issued - Aug 18,2023 Additional documents request - Sep 13 Additional documents submitted- Sep 13 Nomination issued - Sep 15,2023 TEER 70010 CLB 8 PR Fee paid - Oct 02,2023 PR application submitted - Oct 02,2023
-
Доповню з датами: Alberta Opportunity Stream 17.11.2022 - подача на номінацію 21.03.2022 - отримання номінації Такий довгий термін очікування обумовлено тим, що коли я подавалась вже було припинено роздачу номінацій 2022 через те, що скінчився ліміт. Зараз звісно на цей етап свої строки 8.04.2023 - подача заяви на PR 23.06.2023 - отримання Confirmation of PR (і відповідно зміна статусу)
-
Подалась 31 июля , 21 Августа поменялся статус на расмотрение 29 августа 9:11 am пришло письмо от офицера , где он просит что бы мой работодатель ответил ему на письмо о подтверждении работы которое он отправил еще 21 августа Я позвонила работодателю 29 августа в 9:28 am мне прийшла номинация
-
Це ви зря. Там звичайно парт-таймом можна набрати досвіду рік (за два календарних роки). Але зараз набрати бали там ну дуууууже складно. Шанси є якщо: - вік до 30 р - освіта не нижче магістра - професійна робота до Канади не менше 3 років - професійна робота в Канаді від одного року (2 роки парт тайм) - Англійська не нижче 9 і це всеодно трохи не достатньо зараз. Треба добирати або більшою кількістю роботи в Канаді, або додатковою французькою 6-7+, або LMIA Саме тому 9/10 CUAETівців з якими довелося спілкуватися ідуть на провінційні програми на кшталт AOS
-
Не завжди так. Часто job offer може не бути взагалі як офіційний документ, і ми його просимо свідий перед подачею. Більше того якщо в job offer/contract наприклад написана дата 2 роки? то це рахується permanent job offer. Але після цього якщо пройшов 1 рік і 1 день, і ви подалися на номінацію, то можна отримати відмову, тому що contract/job offer має бути перманент (або 1+ рік) на момент подачі. Тому зазвичай ми рекомендуємо job offer letter брати безпосередньо перед подачею.
-
Всім привіт:) Мій досвід подачі на AOS. До імміграції готувалася 4 роки. Подавалася сама, без міграційного консультанта. Але брала безкоштовну консультацію юриста в CIWA з приводу питання чи включати мені чоловіка в аплікацію, оскільки він зараз з причин війни не завжди має доступ до інтернету та можливо, не зможе вчасно здати біометрію та медицину коли прийде час. Мені рекомендували все одно його включати, а якщо не зможе потім проходити далі міграційний процес, то далі можна йти без нього, не проблема (там свої нюанси, але то наступна консультація повинна бути). Роботодавця знайшла ще в Україні 2,5 роки тому, отже їхала в Калгарі вже на роботу. Але заїхала по CUAET, маю звичайний open work permit. Пропрацювала 1 рік як upholstery seamstress full-time, 20 дол на годину, TEER 3, сдала CELPIL 5,6,8,7 (готувалася декілька годин, щоб ознайомитися з форматом екзамену), WES зробила ще 3 роки тому. Документи збирала всі згідно чек листа. Job offer мені надали того року, де зазначили що наймають мене щонайменше на 3 роки з моменти підписання документу, після того як пропрацювала рік мені надали вже reference letter + всі документи по списку, який я їм роздрукувала та принесла. Бо дуже важливо, не тільки сам список, але і те що від роботодавця вимагається написати у документі. Alberta ID електронний кабінет зробила заздалегідь, бо це займає час. Кожен документ повинен бути окремим файлом (наприклад valid passports - скати всіх членів родини які подаються в один файл, а не кожен паспорт окремо. wes який займає 3 сторінки - теж окремий 1 файл, paystubs - всі в хронологічному порядку в 1 файл і тд.). Заявка проста, просто об'ємна, займає приблизно 3 години. Головне, не забувати зберігати :)
-
У вас трохи все перемішалося. АОС це один з стрімів ААІП (Альбертівської провінційної номінації). Пройшовши по цьому стріму ви отрмиаєте номінацію від Альберти. З тоб номінацією, ви ідете на портал IRCC s подаєте заявку на ПР. Все. Такий самий алгоритм у всіх провінціях, і у всіх програмах крім ЕЕ (в тому числі ПНП для ЕЕ)