PR CUAET
-
Ну то для карт тоді ще рано ))) знаю кейс де отримали карти за 10 днів люди. У нас поки місяць тиша
-
Я заходила на сайт посольства мінімум за 5 хвилин. Реєструвалась, вибрала місто, потрібну дію. Так як я ловила дорослий паспорт, то стала на дитячий і відкрила виборку на дорослий. Як тільки 00 хвилин - зразу нажала дорослий. І, якщо були слоти, вибрала який попало.
-
У ДМС (тобто, у відділі поліції, який раніше називали Паспортний Стіл)
-
Також це можна зробити в Державній Міграційній Службі або ж навіть в паспортному столі, якщо вони там роблять закордонні в тому паспортному
-
IRCC.ClientPortalEast-EstClientPortail.IRCC@cic.gc.ca на этот же эмейл надо было ответить?
-
Хм, понятно. А я вот уже вторую неделю жду и думаю может я не туда ответила...
-
Я сьогодні моніторю кожні 10 хвилин з 6ї ранку. Дитячих слотів немає
-
Пришла ссылка на загрузку фото и подтверждения адреса
-
Скажіть будь ласка, от я оновлюю постійно сторінку і нічого немає. Може треба якийсь кеш почистити чи це не впливає на результат?
-
А что именно в течении суток? У нас было 2 дозапроса. Подали документы ещё в июле прошлого года.
-
Дякую за інфо буду тепер знати)
-
В течении суток , а потом 33 дня. А сколько вы ждали одобрения по кейсу?
-
чекаю з початку лютого на картки
-
Ні, я Торонто не дивлюся, бо немає змоги зараз летіти
-
Вибачте, я щось не розумію - вам був потрібен дорослий, ви вибрали дитячий , а потім поміняли на дорослий?
-
З 6 ранку тільки Торонто був. Але якщо ви туди сюди скачете то так і пропустили все
-
Їх немає, бо їх немає. Їх сьогодні ніхто не відкривав
-
Ні, справа не у вашому кеші. Ми всі ці слоти не бачимо / дуже рідко бачимо
-
Добрий день! Можливо, вже запитували, не знайшла ніде відповіді. Коли додаєш скани фото та паспорту, потрібен тільки мої, або громадянина Канади також?
-
Наскільки я знаю, це на програму PEQ
12 Jan 2024, 17:45
118675/467923
7 minutes ago