PR CUAET
-
Не завжди так. Часто job offer може не бути взагалі як офіційний документ, і ми його просимо свідий перед подачею. Більше того якщо в job offer/contract наприклад написана дата 2 роки? то це рахується permanent job offer. Але після цього якщо пройшов 1 рік і 1 день, і ви подалися на номінацію, то можна отримати відмову, тому що contract/job offer має бути перманент (або 1+ рік) на момент подачі. Тому зазвичай ми рекомендуємо job offer letter брати безпосередньо перед подачею.
-
Всім привіт:) Мій досвід подачі на AOS. До імміграції готувалася 4 роки. Подавалася сама, без міграційного консультанта. Але брала безкоштовну консультацію юриста в CIWA з приводу питання чи включати мені чоловіка в аплікацію, оскільки він зараз з причин війни не завжди має доступ до інтернету та можливо, не зможе вчасно здати біометрію та медицину коли прийде час. Мені рекомендували все одно його включати, а якщо не зможе потім проходити далі міграційний процес, то далі можна йти без нього, не проблема (там свої нюанси, але то наступна консультація повинна бути). Роботодавця знайшла ще в Україні 2,5 роки тому, отже їхала в Калгарі вже на роботу. Але заїхала по CUAET, маю звичайний open work permit. Пропрацювала 1 рік як upholstery seamstress full-time, 20 дол на годину, TEER 3, сдала CELPIL 5,6,8,7 (готувалася декілька годин, щоб ознайомитися з форматом екзамену), WES зробила ще 3 роки тому. Документи збирала всі згідно чек листа. Job offer мені надали того року, де зазначили що наймають мене щонайменше на 3 роки з моменти підписання документу, після того як пропрацювала рік мені надали вже reference letter + всі документи по списку, який я їм роздрукувала та принесла. Бо дуже важливо, не тільки сам список, але і те що від роботодавця вимагається написати у документі. Alberta ID електронний кабінет зробила заздалегідь, бо це займає час. Кожен документ повинен бути окремим файлом (наприклад valid passports - скати всіх членів родини які подаються в один файл, а не кожен паспорт окремо. wes який займає 3 сторінки - теж окремий 1 файл, paystubs - всі в хронологічному порядку в 1 файл і тд.). Заявка проста, просто об'ємна, займає приблизно 3 години. Головне, не забувати зберігати :)
-
У вас трохи все перемішалося. АОС це один з стрімів ААІП (Альбертівської провінційної номінації). Пройшовши по цьому стріму ви отрмиаєте номінацію від Альберти. З тоб номінацією, ви ідете на портал IRCC s подаєте заявку на ПР. Все. Такий самий алгоритм у всіх провінціях, і у всіх програмах крім ЕЕ (в тому числі ПНП для ЕЕ)
-
На официальном сайте Alberta.ca, согласно обновлённой информации от 4 марта 2023 года указано, что административные комиссии за подачу заявок на PR для украинцев временно отметены. Подскажите пожалуйста как это работает на практике, кто уже подал заявку на номинацию по программе Alberta opportunity stream. Действительно ли для подаче заявки программа пропускает заявку в работу без затребования квитанции об оплате free. Заранее спасибо за ответ.
-
Чисто гіпотетично можна заново створити топіки і форварднути всі повідомлення з загального списку повідомлень, але розібратися яке повідомлення в якій гілці з видаленних було - не можливо, тому це буде не реально титанічна робота. Але все ж таки якщо було якесь важливе повідомлення то його можна там знайти