PR CUAET
-
Всім привіт. Перечитувала повідомлення в цій групі, і натрапила на таке «що ніхто, кому відмовили по цій програмі не признається». І думаю, ну чому. Мені б не шкода було поділитись власним досвідом. Можливо комусь теж. Чи є все таки тут такі, кому прийшла відмова? Або вашим близьким знайомим. Чи пояснили чому?
-
Один в конце января про воинскую службу и второй через месяц в конце февраля про доверенность на ребенка от первого мужа. И потом через 3 недели вот это письмо на предоставление своих данных для создания аккаунтана портале чтобы подтвердить свое место пребывание и подгрузить фотографии
-
А якщо зробити новий паспорт і додати до справи пізніше? Зараз просто з отриманням паспорту прям біда, ми писали про це пояснювальний лист в заявці, що як отримаємо паспорт, то додамо його, але слот зловили один, плюс отримання паспорта місяці 3 точно потриває, тому цікаво, чи спрацює це взагалі 😞
-
Постійний поток клієнтів. Але ви тут навряд чи його знайдете такий, як в Європі
-
В мене рішення не прийняли, поки не додала паспорт. Тому ваша заявка може висіти в обробці, но рішення не буде поки не надішлете паспорт
-
я не вважаю що такі люди існують. Яка різниця, ну відмовили та й ладно, можно поділитись досвідом в будьякому разі.
-
Теж цікавить
-
А, ще питання: якщо моєму партнеру продовжать ВП, а мені ні, можу я податись на продовження ВП як депендент?