PR CUAET
-
Всім привіт. Перечитувала повідомлення в цій групі, і натрапила на таке «що ніхто, кому відмовили по цій програмі не признається». І думаю, ну чому. Мені б не шкода було поділитись власним досвідом. Можливо комусь теж. Чи є все таки тут такі, кому прийшла відмова? Або вашим близьким знайомим. Чи пояснили чому?
-
Один в конце января про воинскую службу и второй через месяц в конце февраля про доверенность на ребенка от первого мужа. И потом через 3 недели вот это письмо на предоставление своих данных для создания аккаунтана портале чтобы подтвердить свое место пребывание и подгрузить фотографии
-
А якщо зробити новий паспорт і додати до справи пізніше? Зараз просто з отриманням паспорту прям біда, ми писали про це пояснювальний лист в заявці, що як отримаємо паспорт, то додамо його, але слот зловили один, плюс отримання паспорта місяці 3 точно потриває, тому цікаво, чи спрацює це взагалі 😞
-
Постійний поток клієнтів. Але ви тут навряд чи його знайдете такий, як в Європі
-
В мене рішення не прийняли, поки не додала паспорт. Тому ваша заявка може висіти в обробці, но рішення не буде поки не надішлете паспорт
-
я не вважаю що такі люди існують. Яка різниця, ну відмовили та й ладно, можно поділитись досвідом в будьякому разі.
-
Теж цікавить
-
А, ще питання: якщо моєму партнеру продовжать ВП, а мені ні, можу я податись на продовження ВП як депендент?
-
Всім привіт! Чула таку інформацію, що можна було податися на продовження ВП навіть якщо скоро закінчується паспорт, просто потрібно буде надіслати їм на протязі 90 днів підтвердження що ви подалися на новий паспорт або вже отримала новий паспорт (якщо отримали). Чи це правда? Чи хтось мав схожу ситуацію?
-
Теж непогано, краще, ніж відмова, може, буде шанс таки отримати додатковий рік Дякую за відповідь)