PR CUAET
-
А взагалі треба зрозуміти що їм треба щоб відкрити дп документ в Канаді. І саме його, а не посольство. Бо потреба лише в паспортах, а з іншим може і посольство впоратись
-
Один в конце января про воинскую службу и второй через месяц в конце февраля про доверенность на ребенка от первого мужа. И потом через 3 недели вот это письмо на предоставление своих данных для создания аккаунтана портале чтобы подтвердить свое место пребывание и подгрузить фотографии
-
А якщо зробити новий паспорт і додати до справи пізніше? Зараз просто з отриманням паспорту прям біда, ми писали про це пояснювальний лист в заявці, що як отримаємо паспорт, то додамо його, але слот зловили один, плюс отримання паспорта місяці 3 точно потриває, тому цікаво, чи спрацює це взагалі 😞
-
кажется, что раньше было довольно быстро, около недели, теперь непонятно сколько ждать
-
Для одного точно вистачить
-
Здравствуйте! Поздравляю вас! Подскажите пожалуйста, давно ли были дозапросы и какие? Мы подали в августе прошлого года, 29 февраля был дозапрос про рабочую деятельность мужа, он предприниматель.
-
Постійний поток клієнтів. Але ви тут навряд чи його знайдете такий, як в Європі
-
Ми відправили з Єдмонтона з витягом в кінці січня, і теж ще немає
-
Спасибо вам за ответ! Всегда можно позвонить на горячую линию, с 8 до 16 часов доступны операторы, могут сказать, получили ли они ваши данные. 1 (888) 242-2100
-
В мене рішення не прийняли, поки не додала паспорт. Тому ваша заявка може висіти в обробці, но рішення не буде поки не надішлете паспорт
-
я не вважаю що такі люди існують. Яка різниця, ну відмовили та й ладно, можно поділитись досвідом в будьякому разі.
-
ну а если не получается в Дию войти?🙂
-
Теж цікавить
-
А, ще питання: якщо моєму партнеру продовжать ВП, а мені ні, можу я податись на продовження ВП як депендент?
-
Всім привіт! Чула таку інформацію, що можна було податися на продовження ВП навіть якщо скоро закінчується паспорт, просто потрібно буде надіслати їм на протязі 90 днів підтвердження що ви подалися на новий паспорт або вже отримала новий паспорт (якщо отримали). Чи це правда? Чи хтось мав схожу ситуацію?
-
Теж непогано, краще, ніж відмова, може, буде шанс таки отримати додатковий рік Дякую за відповідь)
-
Інтернет є
-
Чи хтось пробував дзвонити в консульство в Едмонтоні і чи вдалося додзвонитися?
-
Щож тоді буде з тими які продовжили ворк перміти але їм не продовжать хелс картки,мова про пенсіонерів або непрацюючих жінок чи як самозайнятий?
-
В закріплених є по Атлантиці консультантка.
12 Jan 2024, 17:45
118819/469177
5 minutes ago