PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, сертифікат з номінацією прийшов запаролений. При подачі на ПР мені треба цей файл розпаролити? (в Adobe є така функція) Просто це здалося мені дивним
-
Кто может подсказать, фото нужно прикреплять для детей 3 года и 5 лет?
-
Для всіх потрібно фото
-
Чи стикався хтось з ситуацією коли ENIC не працює з тим вишем, що видав диплом, і що робити в такій ситуації? Я зв'язалась з WES та поки очікую на їх відповідь.
-
Рік працювала як приватний найманим працівником , там же і мешкала , тепер з грудня як ліцензований
-
Я просто роздрукувала і відсканувала Але так, знаю шо якось розпаролювати теж можна
-
Хто може сказати, де точно можна проконсультуватися?
-
Я працюю якраз в Dayhome і питала саме про це
-
Доброго дня. Порадьте, будь ласка, бухгалтера або tax clinic (безкоштовні з сайту CRA не підходять) в Едмонтоні. Дякую.
-
Вітаю таке питання: у Не головного апліканта є дитина від першого шлюбу 29 років, з батьком не спілкується, відмовилась давати будь які свої данні для внесення. по цій причині не вказували її на візу і на федеральному етапі. Це теж порушення?
-
Чому ви вирішили, що людям не продовжать хелс кард? На продовжених ворк пермітах є позначка cuaet. Вони подавалися за пост-куает умовами. Все буде добре.