PR CUAET
-
Дякую
-
Це означає що далі Ваш шлях буде наступний: Після того як отримаєте final decision в gсkey, наступним отримаєте лист від порталу IRCC Permanent Residence Confirmation Portal (Portal1), дe ви маєте зробити відповідь на лист інформацією про Вас і депендантів (яку саме інфу побачите в закріпленні PDF в цьому ж листі). Далі отримуєте лист від порталу PR Portal (PR confirmation) - Your PR Confirmation case has been successfully submitted (Portal2), зайдете на цей портал і внесете данні про Вашу адресу проживання та загрузите фото (для ПР картки) і підтвердите що ви в Канаді (поставите галочку). Вже далі, отримаєте лист від офісу що видаватиме Вам eCoPR PR Portal (PR confirmation) - eCoPR Available for Download, що вони Вас вітають з тим що ви вже ПР. Саме з цього моменту ви офіційно ПР. Далі нюанси - отримання картки, але для цього вже нічого робити не потрібно буде, просто очікування.
-
А буває що довше?
-
Спасибо
-
Безкоштовно знімали обмеження з WP.
-
Альберта
-
Вибачте, не зрозумів
-
підкажіть, цей CRA my account можна тільки після NOA зареєструвати? я ввела при реєстрації інформацію про себе та з декларації,але поки пише що інформація не відповідає їхнім записам. На wealthsimple пише що імейл для NOA треба реєструвати в CRA account
-
Або працювати або подача на ПР. Я нещодавно сину продовжувала health card і там є опція продовження, якщо є процес пр
-
Подзвоніть в CRA для початку. Мені не довелося досилати, натрапила на співчутливого консультанта. Він знайшов мої старі форми і по них призначив. Але читала відгуки інших, що їм довелося досилати. Тому краще подзвонити спочатку
-
А якщо з Манітоби то чи є сенс пробувати бронювати Едмондтон? Бо якщо зловлю слот, приїду і сервіс не нададуть, боюсь що консульство закриється на ремонт.