PR CUAET
-
підкажіть, цей CRA my account можна тільки після NOA зареєструвати? я ввела при реєстрації інформацію про себе та з декларації,але поки пише що інформація не відповідає їхнім записам. На wealthsimple пише що імейл для NOA треба реєструвати в CRA account
-
Або працювати або подача на ПР. Я нещодавно сину продовжувала health card і там є опція продовження, якщо є процес пр
-
Подзвоніть в CRA для початку. Мені не довелося досилати, натрапила на співчутливого консультанта. Він знайшов мої старі форми і по них призначив. Але читала відгуки інших, що їм довелося досилати. Тому краще подзвонити спочатку
-
А якщо з Манітоби то чи є сенс пробувати бронювати Едмондтон? Бо якщо зловлю слот, приїду і сервіс не нададуть, боюсь що консульство закриється на ремонт.
-
Доброго дня Чи може хтось вже подавався в Оттаві на новий паспорт, користуючись переказаним від когось слотом?
-
www.ontario.ca/page/documents-needed-get-health-card#section-0
-
С 8 утра до 5 вечера каждых полчаса проверяла Едмонтон-время потраченное зря. Зато выучила наизусть украинский номер телефона.
-
Дорогі друзі тільки но отримала номінацію від Саскачевану, але один із параграфів пише, що я не можу подати до IRCC Express Entry. Тоді куди подавати на PR. Заплуталась зовсім 😔Допоможіть друзі!
-
Я принесла свій ворк перміт і лист eligibility passed. Також запитала і про аплікантів на пр. Вони сказали, що так, і те в те працює.