PR CUAET
-
Імміграційні візи дуже швидко обробляють, абсолютно нема сенсу подаватись на туристичну візу, збирати купу документів, чекати по пів року чи скільки там зараз, коли на іміграційну візу все робиться за тиждень. (В залежності від локації/завантаження звісно)
-
Я так подавався,також писав лист офіцеру,і вказував що зараз фактично не можливо отримати новий паспорт…
-
Взагалі подаються після того, як ви припинили працювати, не до. Але якомога скоріше після того, як ви припинили працювати. Ви скільки вже не працюєте? Написано, що якщо ви не працюєте вже 4 тижні, то можете втратити ці виплати. На parental мій чоловік подавався через 6 місяців після народження, але як тільки припинив працювати, тому не знаю, чи це діє у вашому випадку. Запитайте у HR на роботі
-
Розкажіть як це робити?)
-
Добрий вечір, у мене безвихідна ситуація У мене закінчується дозвіл на роботу, але його не продовжили Я не хочу залишати Канаду, мені дуже подобається тут, моя англійська слабка, на жаль, робота була нестабільна, або не вистачало годин, тому робота не підходила для подачі, яка подача, якщо Англійська слабка, але я вчу мову, але мені це дуже важко я не знаю що робити Я навіть готовий заплатити дівчині, яка має піар, щоб вона вийшла заміж, щоб я получив піар За винагороду20.000 $ Пишу як є
-
Ні поки ще,просто подавався на новий ВП місць тому,думаю ще занадто рано
-
І що, отримали якусь відповідь?
-
28.10