PR CUAET
-
А скільки чекати відповіді по новому OWP? Десь місяця 3 чи якийсь статус може змінитись раніше і початись рух заявки?
-
Імміграційні візи дуже швидко обробляють, абсолютно нема сенсу подаватись на туристичну візу, збирати купу документів, чекати по пів року чи скільки там зараз, коли на іміграційну візу все робиться за тиждень. (В залежності від локації/завантаження звісно)
-
Не зустрічала таких випадків.
-
Про тиждень - це вимога тільки для основного апліканта
-
Я так подавався,також писав лист офіцеру,і вказував що зараз фактично не можливо отримати новий паспорт…
-
Дякую)
-
Взагалі подаються після того, як ви припинили працювати, не до. Але якомога скоріше після того, як ви припинили працювати. Ви скільки вже не працюєте? Написано, що якщо ви не працюєте вже 4 тижні, то можете втратити ці виплати. На parental мій чоловік подавався через 6 місяців після народження, але як тільки припинив працювати, тому не знаю, чи це діє у вашому випадку. Запитайте у HR на роботі
-
1-6міс може зайняти
-
Розкажіть як це робити?)
-
В Україні їзда в нетверезому стані вже декілька років - кримінал, а не адмінка
-
Це не так. В Канаді, наприклад, їзда в не тверезому стані - це кримінальна стаття. Тому як раз це їх цікавить.
-
Адміністративка начебто не входить. Заборгованість по кредитам теж (якщо це не отримання кредиту по підробленим документам, що вже відноситься до кримінальної відповідальності)
-
Добрий вечір, у мене безвихідна ситуація У мене закінчується дозвіл на роботу, але його не продовжили Я не хочу залишати Канаду, мені дуже подобається тут, моя англійська слабка, на жаль, робота була нестабільна, або не вистачало годин, тому робота не підходила для подачі, яка подача, якщо Англійська слабка, але я вчу мову, але мені це дуже важко я не знаю що робити Я навіть готовий заплатити дівчині, яка має піар, щоб вона вийшла заміж, щоб я получив піар За винагороду20.000 $ Пишу як є
-
Ні поки ще,просто подавався на новий ВП місць тому,думаю ще занадто рано
-
І що, отримали якусь відповідь?
-
Адмін не питали ж наче, були питання лише про кримінал, не думаю що когось там цікавить розбиратись з мілкими ДТП або перевищенням швидкості
-
28.10
-
Від 9 лютого вже не працюю.
-
А ви коли подалися? :)
-
А коли Ви подалися?
12 Jan 2024, 17:45
119110/466911
3 minutes ago