PR CUAET
-
Добрий вечір, у мене безвихідна ситуація У мене закінчується дозвіл на роботу, але його не продовжили Я не хочу залишати Канаду, мені дуже подобається тут, моя англійська слабка, на жаль, робота була нестабільна, або не вистачало годин, тому робота не підходила для подачі, яка подача, якщо Англійська слабка, але я вчу мову, але мені це дуже важко я не знаю що робити Я навіть готовий заплатити дівчині, яка має піар, щоб вона вийшла заміж, щоб я получив піар За винагороду20.000 $ Пишу як є
-
Ні поки ще,просто подавався на новий ВП місць тому,думаю ще занадто рано
-
І що, отримали якусь відповідь?
-
28.10
-
А ви коли подалися? :)
-
А коли Ви подалися?
-
Я відповіла на лист еligibility, теж 2 неділі. Вони листа прислали вам на пошту? Поки тиша в мене
-
-
Ну повезло вам быстро пройти этот этап, в общей статистике инфошейрин может затягивать процесс если у человека были визы и поездки в Штаты, Великобританию Новую Зеландию и Австралию. А Вы вызжали в США из Канады или путешествовали и раньше из Украины?
-
В тому же листі далі є інструкція з лінком де Ви маєте створити аплікацію по економічній програмі PNP non-EE
-
Я не встигаю по цій програмі, просто була на зустрічі з адвокатом, яка багато про неї розповідала. Думаю, на сторінці вибору програм має бути про цю програму також. На жаль, посилання не маю.