PR CUAET
-
Я відповіла на лист еligibility, теж 2 неділі. Вони листа прислали вам на пошту? Поки тиша в мене
-
-
Ну повезло вам быстро пройти этот этап, в общей статистике инфошейрин может затягивать процесс если у человека были визы и поездки в Штаты, Великобританию Новую Зеландию и Австралию. А Вы вызжали в США из Канады или путешествовали и раньше из Украины?
-
В тому же листі далі є інструкція з лінком де Ви маєте створити аплікацію по економічній програмі PNP non-EE
-
Я не встигаю по цій програмі, просто була на зустрічі з адвокатом, яка багато про неї розповідала. Думаю, на сторінці вибору програм має бути про цю програму також. На жаль, посилання не маю.
-
чомусь текст однаковий - вже другий чувак пише слово в слово. зі своєю безвихідною ситуацією
-
All about Info Sharing - GcmsNotes.com gcmsnotes.com/all-about-info-sharing/
-
ось офіційно: If you file your taxes electronically by March 15, 2024, you should receive your next CCR payment (formerly known as the Climate action incentive payment) on April 15, 2024. If you file after March 15, 2024, generally, you can expect to get your CCR payment 6-8 weeks after your tax return has been assessed.
-
Для студентів по цій програмі 1800 годин навчання і досвід роботи. Ще треба дивитися, чи цей ВНЗ надає відповідні документи, які підходять для цієї програми