PR CUAET
-
Друзі, на жаль "добродії" (можливо конкуренти) видалили декілька важливих гілок у цьому чаті. З десятками тисяч корисних повідомлень... Навмисно чи ні я незнаю. Але відновити немає можливості. Або я просто не вмію. Прохання: 1. Чи є серед вас або ваших знайомих ті хто розуміються в телеграмі і можуть допомогти з відновленням. В support я уже написав. Вackup не допоміг. 2. Допоможіть користною інформацію в новостворених гілках, поділіться досвідом, дайте відповідь на запитання участників
-
виходить вона лише перевіряє вашу домашку і все?)
-
ну я записувався виключно на денну форму для практики спілкування вживу. онлайн не бачу сенсу, онлайн і репетиторів багато хороших є
-
так
-
Чисто гіпотетично можна заново створити топіки і форварднути всі повідомлення з загального списку повідомлень, але розібратися яке повідомлення в якій гілці з видаленних було - не можливо, тому це буде не реально титанічна робота. Але все ж таки якщо було якесь важливе повідомлення то його можна там знайти
-
інша справа що пройшло 3 місяці і вони мене так і не записали на січневий курс. кормлять обіцянками і кажуть що велика черга і тд але я вже й сам сумніваюсь чи є в них сенс
-
мені особисто екзаменатор сказав що так як у мене рівень агл уже "досить хороший" то мені ці курси дадуть мало користі бо вони більше заточені під елементарі. ну але типу можу походити при бажанні.
-
дякую
-
бо я записався до них на курси, вони мене ще у вересні протестували на 6, недавно я здав селпіп на 6-7-8. але у них курс починається з січня. і от я зараз думаю чи взагалі є сенс туди йти і витрачати стільки часу щоб підтягнути англ чи краще продовжувати із репетитором
-
а для підвищення рівня англійської ці курси взагалі як?
-
В налаштуваннях можно перейти в список "view as messages" і там мають бути всі повідомлення з усіх гілок, навіть з видалених
-
Я думаю що це не модератор