PR CUAET
-
Лише зі згоди роботодавця. Загалом - якщо ви не знаєте, то HR чудово знає яка в вас погодинна ставка і кількість годин на тиждень. Це фіксується на кожну позицію. Звісно, деякі роботодавці можуть погодитися написати то як вам буде ліпше, але більшість йдуть по офіційному JD, бо якщо імміграція подзвонить - вашому відділу HR треба надати правдиву звітність/ інформацію згідно з офіційними JD. Це питання accountability Тому раджу ці питання задавати, в першу чергу, відділу HR І просити щоб вони в Ref Letter написали скільки годин на тиждень ви працюєте. Це одна з вимог листа
-
Мені вдалося зареєструватись в аккаунті CRA за допомогою "Provincial partner sign in" Alberta. При вході в кабінет там питають чи довіряєте ви цьому пристрої якщо так виберіть не перевіряти двуфакторну аутентифікацію протягом 8 годин, система запам'ятовує ваш комп'ютер. І вуаля ви синхронізуєте Wealthsimple з CRA і появляються всі T4 і так далі.
-
Зробіть собі кабінет на CRA - там все видно буде
-
-
Підкажіть які строки отримання police certificate з Торонто, та чи потрібно з ними follow up та як. Відправив повний конверт з усім потрібним у Торонто 20 лютого. Наразі після 40 днів нічого не прийшло так по трекінг номеру зворотнього конверта новин немає. Дякую.
-
Насправді саме з пошуком роботи все дуже індивідуально, бо залежить від багатьох факторів. Є люди, які через два тижні після приїзду знайшли роботу, що підходить для ПР, а є ті, хто ще в пошуках роботи, хоч приїхали вже давно. На мою думку, окрім достатнього рівня англійської мови, величезним плюсом є наявність водійських прав і машини. Це суттєво розширює можливості для отримання роботи, бо громадським транспортом ви не виїдете за межі Сент-Джонсу, хіба що таксі. А також, якщо не прив'язуватися лише до Сент-Джонсу, то шанси знайти підходящу роботу зростають.
-
В мене зайняло 2 тижні, разом з поштою Лютий 2024 Проте я приклала витяг з дії Не фолоуапила Надіслала і чекала коли вони проплаченим конвертом назад відправлять
-
Вказується в foreign pension exempt under tax treaty
-
Онтаріо. А хтось брав mortgage до того, як отримав PR й не платив додаткові 20% «тимчасового податку для нерезидентів»?
-
Скажіть будь ласка, в калькуляторі CRS є такі питання: In the last ten years, how many years of skilled work experience in Canada do you have? Тут я маю майже 2 роки кваліфікованого досвіду в TEER 3. In the last 10 years, how many total years of foreign skilled work experience do you have? А тут маю 3+ років кваліфікованого досвіду але вже TEER 0. Отже професії абсолютно різні. Чи повинен я вказувати лише той закордонний досвід який співпадає з теперішнім канадським? Чи можна різні, головне щоб то була кваліфікована робота відповідно до NOC?
-
Викладач не потрібен - багато інфи є в інтернеті. Спікинг - треба тренувати швидкість та структуру відповіді, та не втрачати час на overthinking. Замовити пробні тести на сайті селпіп та оцінити свій рівень. Пройшов всі 11 пробних тестів, рівень у читанні та письмі був майже скрізь переважно 6 (як і мій перший селпіп тест - не дуже до нього готувався), а перездав на 7.
-
Яка послідовність дій при зміні адреси? SIN, WP, права, страховка, OHIP??? З чого починати? Я переїхала жити в будинок свекрів,( громадянський шлюб) договору оренди відповідно не маю. Який документ зараз підтверджує мою адресу, де його отримати ???
-
Невже ніхто не робив довідок з Німеччини? Підкажіть як оплатити 13 евро з Канади?
-
Я ж правильно розумію, що в rswp французька мова обовʼязкова лише для основного апліканта? Завжди посилався на вимогу в peq для рівня 4 партнера, і лише зараз зрозумів, що такої інформації на сторінці rswp немає 🤯