Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t461892657T Offline
    t461892657T Offline
    Anton Lysenko
    wrote on last edited by
    Підкажіть які строки отримання police certificate з Торонто, та чи потрібно з ними follow up та як. Відправив повний конверт з усім потрібним у Торонто 20 лютого. Наразі після 40 днів нічого не прийшло так по трекінг номеру зворотнього конверта новин немає. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Леся
    wrote on last edited by
    Насправді саме з пошуком роботи все дуже індивідуально, бо залежить від багатьох факторів. Є люди, які через два тижні після приїзду знайшли роботу, що підходить для ПР, а є ті, хто ще в пошуках роботи, хоч приїхали вже давно. На мою думку, окрім достатнього рівня англійської мови, величезним плюсом є наявність водійських прав і машини. Це суттєво розширює можливості для отримання роботи, бо громадським транспортом ви не виїдете за межі Сент-Джонсу, хіба що таксі. А також, якщо не прив'язуватися лише до Сент-Джонсу, то шанси знайти підходящу роботу зростають.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    В мене зайняло 2 тижні, разом з поштою Лютий 2024 Проте я приклала витяг з дії Не фолоуапила Надіслала і чекала коли вони проплаченим конвертом назад відправлять
    1 Reply Last reply
    0
  • t893153786T Offline
    t893153786T Offline
    Raya
    wrote on last edited by
    Чи правильно я розумію, що українська пенсія не вказується у канадській податковій декларації як дохід? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t893153786T Offline
    t893153786T Offline
    Raya
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6756276438T Offline
    t6756276438T Offline
    Tax Canada Accounting
    wrote on last edited by
    Вказується в foreign pension exempt under tax treaty
    1 Reply Last reply
    0
  • t893153786T Offline
    t893153786T Offline
    Raya
    wrote on last edited by
    Чи ви можете подати amended return? Бо я вже подала і не включила пенсію туди. Знала, що вона не оподатковується under tax treaty та не знайшла у Wealth simple куди її там записати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavlo
    wrote on last edited by
    яким чином вам пропонували dhl відправку? хтось передзвонить? Я теж був нещодавно і казали що єдиний спосіб це конверт залишений або приіхати самому
    1 Reply Last reply
    0
  • t188120362T Offline
    t188120362T Offline
    Sergey Gavrilenko
    wrote on last edited by
    Онтаріо. А хтось брав mortgage до того, як отримав PR й не платив додаткові 20% «тимчасового податку для нерезидентів»?
    1 Reply Last reply
    0
  • t154911143T Offline
    t154911143T Offline
    Barbossking
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, в калькуляторі CRS є такі питання: In the last ten years, how many years of skilled work experience in Canada do you have? Тут я маю майже 2 роки кваліфікованого досвіду в TEER 3. In the last 10 years, how many total years of foreign skilled work experience do you have? А тут маю 3+ років кваліфікованого досвіду але вже TEER 0. Отже професії абсолютно різні. Чи повинен я вказувати лише той закордонний досвід який співпадає з теперішнім канадським? Чи можна різні, головне щоб то була кваліфікована робота відповідно до NOC?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavlo
    wrote on last edited by
    Викладач не потрібен - багато інфи є в інтернеті. Спікинг - треба тренувати швидкість та структуру відповіді, та не втрачати час на overthinking. Замовити пробні тести на сайті селпіп та оцінити свій рівень. Пройшов всі 11 пробних тестів, рівень у читанні та письмі був майже скрізь переважно 6 (як і мій перший селпіп тест - не дуже до нього готувався), а перездав на 7.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Соболь
    wrote on last edited by
    Яка послідовність дій при зміні адреси? SIN, WP, права, страховка, OHIP??? З чого починати? Я переїхала жити в будинок свекрів,( громадянський шлюб) договору оренди відповідно не маю. Який документ зараз підтверджує мою адресу, де його отримати ???
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olegovna
    wrote on last edited by
    дякую , я вже почитала на сайті , всі програми підходять по трішки😃
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Khmarnyi
    wrote on last edited by
    Невже ніхто не робив довідок з Німеччини? Підкажіть як оплатити 13 евро з Канади?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1164867791T Offline
    t1164867791T Offline
    Dmitriy
    wrote on last edited by
    Отправил 5 февраля в Торонто с Дией, сегодня пришло уведомление что конверт едет назад. Два месяца ожидания.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
    wrote on last edited by
    Я ж правильно розумію, що в rswp французька мова обовʼязкова лише для основного апліканта? Завжди посилався на вимогу в peq для рівня 4 партнера, і лише зараз зрозумів, що такої інформації на сторінці rswp немає 🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • t1073074661T Offline
    t1073074661T Offline
    Анечка
    wrote on last edited by
    в Торонто нам сказали, що якщо задавали біометрію- то потрібна повторна веріфікація. ніяких пошт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii Boiko
    wrote on last edited by
    Ви одразу уточнюйте про яку провінцію йдеться. Я бачив тут повідомлення, що такі умови існують в провінції Онтаріо. В інших провінціях не зустрічав такої інформації ще.
    1 Reply Last reply
    0
  • t283467088T Offline
    t283467088T Offline
    Іvan
    wrote on last edited by
    Вітаю шановне панство, а по тому нахрюку, що недавно пронісся щодо продовження програми CUAET ще не було новин?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    @Igor_Isaev_Translator
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.