PR CUAET
-
Вказується в foreign pension exempt under tax treaty
-
Онтаріо. А хтось брав mortgage до того, як отримав PR й не платив додаткові 20% «тимчасового податку для нерезидентів»?
-
Скажіть будь ласка, в калькуляторі CRS є такі питання: In the last ten years, how many years of skilled work experience in Canada do you have? Тут я маю майже 2 роки кваліфікованого досвіду в TEER 3. In the last 10 years, how many total years of foreign skilled work experience do you have? А тут маю 3+ років кваліфікованого досвіду але вже TEER 0. Отже професії абсолютно різні. Чи повинен я вказувати лише той закордонний досвід який співпадає з теперішнім канадським? Чи можна різні, головне щоб то була кваліфікована робота відповідно до NOC?
-
Викладач не потрібен - багато інфи є в інтернеті. Спікинг - треба тренувати швидкість та структуру відповіді, та не втрачати час на overthinking. Замовити пробні тести на сайті селпіп та оцінити свій рівень. Пройшов всі 11 пробних тестів, рівень у читанні та письмі був майже скрізь переважно 6 (як і мій перший селпіп тест - не дуже до нього готувався), а перездав на 7.
-
Яка послідовність дій при зміні адреси? SIN, WP, права, страховка, OHIP??? З чого починати? Я переїхала жити в будинок свекрів,( громадянський шлюб) договору оренди відповідно не маю. Який документ зараз підтверджує мою адресу, де його отримати ???
-
Невже ніхто не робив довідок з Німеччини? Підкажіть як оплатити 13 евро з Канади?
-
Я ж правильно розумію, що в rswp французька мова обовʼязкова лише для основного апліканта? Завжди посилався на вимогу в peq для рівня 4 партнера, і лише зараз зрозумів, що такої інформації на сторінці rswp немає 🤯
-
Ви одразу уточнюйте про яку провінцію йдеться. Я бачив тут повідомлення, що такі умови існують в провінції Онтаріо. В інших провінціях не зустрічав такої інформації ще.
-
Ще не можу , бо цього року тільки вперше подала декларацію