PR CUAET
-
Підкажіть, а що означає «кваліфікований досвід»? Це досвід за певними NOC? Чи це наявність вищої освіти/сертифікацій?
-
П*здець! Тепер лудікі всі гроші в дії залишуть😂
-
З початку лютого дією нема новин
-
Якщо ви в тій самій провінції, то нічого з перерахованих документів міняти не треба. Хіба що в страхову треба написати листа щодо зміни адреси
-
Може бути різний досвід, головне, щоб ви мали можливість його підтвердити
-
Я подалась в оистопаді на ПР по програмі воззʼєднання сімʼї зі старою адресою. Чи треба в кризову форму листа написати про зміну адреси. ??? АОР поки не отримала
-
Треба міняти права, якщо є машина, то страховку на неї та реєстрацію , повідомити у CRA та health insurance. SIN та WP не треба міняти. Страховка може стати дорожче чи дешевше в залежності від нової адреси
-
Якщо вже є рік досвіду який підходить під програму, то в чому затримка?
-
EE дозволяє мікс ноків, при умові що вони в рамках Тір 0-3
-
Поповнюю Монобанк з Кан картки, і вже через Монобанк відсилають на Приват
-
Офіційних від IRCC - ні
-
Підкажіть будь ласка як ви дістали довідку з Китаю? Є місцеві знайомі які ходили в поліцію?
-
Доброго дня! Підкажіть, буль ласка, як переводите гроші з канадських карток на українські? Хочу надсилати допомогу батькам, що лишились в Україні, але гривні закінчуються на рахунку
-
Доброго дня! Підкажіть, буль ласка, як переводите гроші з канадських карток на українські? Хочу надсилати допомогу батькам, що лишились в Україні, але гривні закінчуються на рахунку
-
Батьки мають доларовий рахунок в приватбанку і через Wise роблю перекази їм на цю карту.
-
А за який період до закінчення паспорту можна ловити слот, є якісь обмеження?
-
Довіреність на когось зі знайомих? У мене немає жодних контактів в Китаї, тож не дуже розумію до кого в першу чергу звертатися, якщо доведеться.
-
По довіреності Треба також надсилати всі штампи і сторінкова всіх паспортів з китайськими візами. Exit-Entry Bureau робить довідки тільки відповідно до інформації що вони бачать в вашому паспорті
-
Вам простіше за все буде знайти людину/знайомого який має багато гривні (отримує зп в гривні чи має збереження) і мінятись з ним по потребі. Ви йому е-трансфером долари, а він вам на укр банк гривні
-
По Канаді можна і без паспорта
12 Jan 2024, 17:45
119301/466914
4 minutes ago