PR CUAET
-
Доброго дня! Підкажіть, буль ласка, як переводите гроші з канадських карток на українські? Хочу надсилати допомогу батькам, що лишились в Україні, але гривні закінчуються на рахунку
-
Доброго дня! Підкажіть, буль ласка, як переводите гроші з канадських карток на українські? Хочу надсилати допомогу батькам, що лишились в Україні, але гривні закінчуються на рахунку
-
Батьки мають доларовий рахунок в приватбанку і через Wise роблю перекази їм на цю карту.
-
А за який період до закінчення паспорту можна ловити слот, є якісь обмеження?
-
Довіреність на когось зі знайомих? У мене немає жодних контактів в Китаї, тож не дуже розумію до кого в першу чергу звертатися, якщо доведеться.
-
По довіреності Треба також надсилати всі штампи і сторінкова всіх паспортів з китайськими візами. Exit-Entry Bureau робить довідки тільки відповідно до інформації що вони бачать в вашому паспорті
-
Вам простіше за все буде знайти людину/знайомого який має багато гривні (отримує зп в гривні чи має збереження) і мінятись з ним по потребі. Ви йому е-трансфером долари, а він вам на укр банк гривні
-
По Канаді можна і без паспорта
-
Подивіться по історії чату. Робили & отримували
-
По Канаді також?
-
а як цю довідку взагалі робити? думаю зробити собі превентивно, щоб потім не чекати місяцями
-
Немає. Ви можете одночасно мати 2 дійсні паспорти. Але ви маєте знати, що якщо паспорту менше 6 місяців ви втрачаєте можливість подорожувати
-
Підкажіть будь ласка: куди записувати гроші на дитину, які Україна платить?
-
Підкажіть по оцінкам, 8-11 відповідей це 3, а 10-16 це 4. Не розумію. Не виходить рідінг пройти
-
Дякую!
-
Так, ви маєте довіреність від руки підписувати на їх імʼя Подивіться в історії чату @Yevhenii_Sahun допомогав українцям з КНР з довідками і має більше інформації для вас. Або напишіть йому в Приват
-
Цікаво, на літак посадять без паспорта?
-
Привіт. Хто сьогодні буде в консульстві в Торонто на дитячий паспорт, запитайте, коли вони дорослі слоти планують відкривати.
-
Free admission for newcomers to Canada and new Canadian citizens parks.canada.ca/voyage-travel/admission/cultur
-
На сайті написано, якщо не помиляюсь, ця програма має обмеження по віку? По моєму до 42 років.
12 Jan 2024, 17:45
119313/430366
3 minutes ago