PR CUAET
-
Добрий день, Планую подаватися по OINP, працюю лідом з розробки програмного забезпечення в Торонто, у вересні цього року буде саме рік я там працюю. Наразі є підтверджений диплом і готуюся до екзамену з англійської. До Канади працював на тій самій посаді рік в одній і два в іншій компаніях. Питання виникли наступні: 1) Які документи підготувати до цієї програми з попередніх компаній, бо це може взяти багато часу тому краще заздалегідь в них все запитати, листи, контракти, рекомендації. Тому питання що саме в них запитати? 2) Які документи додатково ще треба підготувати за програмою заздалегідь які можуть знадобитися щоб вони вже були готові у разі затребування? 3) На цю провінційну програму треба готувати документи для всієї сім'ї чи лише на мене особисто, а вже для сім'ї потім на федеральну коли буде, а дуже сподіваюсь буде номінація? 4) Якщо є якась корисна інфа чи посилання на ресурси, буду вдячний, особливо цікаво де саме краще робити переклади документів щоб вони були валідні і так далі, чи якщо знадобиться апостілювати чи завіряти у Канаді, де ви це робили? P.S. Деяку інформацію я передивився самостійно у чаті, але не все тому уточнюю, якщо хтось зможе консолідувати та дати поради дуже дякую.
-
Користуюсь Canoo, чудова штука! В наявності не тільки музеї і парки, а і концерти, виставки, вистави. Дуже багато всього. Скористатись можна 5 років після набуття ПР чи 1 рік після набуття громадянства. Аккаунт придатний 1 рік після активації. canoo.ca/?
-
Питання для тих хто продавав своє майно в Україні. Як пересилали гроші? І коли їх можна використати для купівлі в Канаді без податку?
-
Написали вам в особисті
-
Тут перелік і посилання на всі можливі варіанти (категорії) провінційної програми Ньюфаундленда і Лабрадора NLPNP: www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/provincial-nominee-program/overview/ А ось тут про одразу обидві програми і NLPNP i AIP: www.gov.nl.ca/immigration/immigrating-to-newfoundland-and-labrador/
-
Доброго дня, написали в особисті
-
Привіт) Скажіть, будь ласка, які терміни виготовлення паспорта вам обіцяють? (Чи можна там терміновий замовити?)
-
Доброго дня, ми допомогаємо взяти українську довідку та перекладаємо її для PR за 12 робочих днів, кому цікаво пишіть
-
Ознайомтеся з документ тут www.ontario.ca/document/oinp-document-checklists/ontarios-express-entry-human-capital-priorities-stream-applicant 1.Reference Letters 2. Якщо employee job offer stream - Oinp non EE - Employee Form від канадського роботодавця. Якщо Oinp EE stream - стандарт по ЕЕ: освіта, мови, довідки з робіт 3. Подаєте родиною - робіть доки для родини (якщо клеймите бали за них) 4. Вся інфо є на оф вебсайті Онтаріо Переклади Oinp вимагає робити через АТІО