PR CUAET
-
Привіт , Чоловік отримав довідку про несудимість з Ірландії , бо там проживав більше 6 ти місяців , але вона дійсна до March 24 року , Чи варто вже замовляти нову довідку ? Чи якщо він покинув країну , то вони не будуть дивитись на ту дату ? @OstapBosak , буду дуже вдячна , якщо прокоментуєте :) Веселих свят всім :)
-
Реально довго. У нас рівень фул тайм займає 3.5 міс, парт тайм 6-8 міс.
-
Супер. Дякую
-
Шкода
-
Я думаю що людина думала, що вона в себе видаляє
-
Я можу, але я у відпустці. Якщо ніхто не скине, нагадайте мені 1 січня. Я вам відправлю фото джоб офера
-
Долго очень. Я когда прилетела только - с сентября по апрель отходила на курсы в группу 7-8. Рассчитывала, что в результате получу сертификат и вопрос закрою. Но оказалось, что надо еще 2 триместра ходить. А у меня со временем очень напряжно. Мне проще селпип за деньги сдать в таком случае и забыть. Ну а если рассматривать курсы как вариант - то сейчас я уже рассчитываю сдать на 9-10, и в этом случае меня на курсы не возьмут)
-
Так, і мені син сказав неможливо. І ще інший програміст. Шкода.
-
Так, видалили, наскільки я пошукала, то неможливо повернути
-
Маріанна, добрий день, що реально, хтось видалив випадково три гілки? Це можливо? Я до вас , як до спеціаліста. А повернути тепер як?
-
Я это понял, но я не знаю. Если есть время можно и курсы пройти чтобы бесплатно)
-
Ясно, ми в різних провінціях, в Альберті є. Наскільки я знаю, що асесменту недостатньо - або курси (4 рівень) або екзамен. Суто з досвіду Альберти можу казати.
-
В Онтарио и в бс такого не встречала. Но спорить не буду, может где-то и есть. Но вопрос не в этом. Курсы я в любом случае посещать не собираюсь, у меня нет на это времени. Меня интересует, достаточно ли справки с ассесмента для подачи на гражданство.
-
Так і я про безкоштовні курси для іммігрантів при школах або коледжах
-
В школах и колледжах и уровень 10 можно встретить. Речь идет о бесплатных курсах и ассесменте для иммигрантов.
-
Цікаво, навіть не знала. Бачила у декількох школах/коледжах 9 рівень
-
Курсы дают только тем, у кого уровень 8 и ниже.
-
А чому не положені?
-
Сертификат с курсов 100% подходит. Но если у меня уровень выше, чем 8 - то мне курсы не положены. Вот и интересуюсь, бумажки с результатами будет достаточно или нет.
-
Комусь КОРП приходив в останні дні?
12 Jan 2024, 17:45
11943/474652
6 days ago