PR CUAET
-
@tax_canada_accounting
-
Чи може хтось порекомендувати україномовного податкового бухгалтера. Калгарі. Дякую
-
Можна. Читайте умови на сайті
-
сам паспорт виготовляют зазвичай швидко, а ось доставка його до консульства, цей етап може тривати і місяц, і півроку
-
Підкажіть будь ласка чи треба продовжувати номінацію (AOS), якщо ще не отримала AOR та номінація дійсна до кінця квітня? Подалася на на фед. етап на початку лютого, тож AOR очікується аж в травні.
-
Як отримати найшвидше Довідку про несудимість з України?
-
Ми подаємо документи наступного тижня. Якщо кому буле цікаво напишу, як все пройшло/ пройде
-
Мені прийшов рефанд сьогодні 🥳 а вам?
-
Дякую
-
Их нужно указать всех, не важно где он сейчас живет. Просто иммигрировать он не сможет с вами, это будет другой процесс иммиграции. Выезжать не запрещают, говорят если кейс построен на то что в Украине делать нечего, и ничего нет, и связи тоже. То как бы выезжать в нее можно но зачем. Это единственный логичный нюанс с выездом.
-
А що там з приводу видачі ворк перміт тим хто приїхав після 31 березня? Щось відомо?
-
Дарія, вишліть мені, будь ласка))
-
15 березня здала біометрію, сьогодні отримала листа, що вона прийнята та її додали до мого кейсу.
-
Доброго дня, не можу розібратися, в мене є карта дебетна карта одного банку та кредитка іншого, як мені з дебетної перекинути на кредитку? Обидві на одному email.
-
Всем здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, как лучше сделать? Аннулировать паспорт и оставить его на руках или сдать его при получении нового паспорта? И в таком случае, как переклеивают визу и можно ли поменять пермит на срок 3 года ( предыдущий пермит до 2025 года )
-
Вітаю. Скажіть чи відкривав хто FHSA якщо є частка приватизованого житла в Україні? Не можу знайти достеменного пояснення по цій суті. Начебто це також підпадає як те що Ви володіли нерухомістю останні 5 років.
-
16 лютого здала і тиша(
-
Вау, не чула про таке! А є дані про комісію чи умови?
-
Бо я теж в іншій групі читав, там один написав що вчора їздив в аеропорт, треба було виправити помилку в ворк перміті, і він запитав чи видають ще перміти, то офіцер відповів що так.
-
Поки ще на рівні свідків, які бачили воркперміти з датами 1 квітня.
12 Jan 2024, 17:45
119482/438507
3 minutes ago