PR CUAET
-
Тобто хочаб 6 місяці по одному й тому ж NOC ?
-
Подався у листопаді,прийшло підтвердження про те що заявка відправлена одразу адже все необхідне оплатив заздалегідь.
-
Добрий день усім.Мені на українську картку поступають гроші-соціальна виплата за інвалідність дочки.Але у 2023 році відділ соцзабезпечення надіслав мені на картку борг соцвиплати за 2022 рік,який не був виплачений вчасно у 22 році.Мені потрібно гроші за 22 рік вказувати зараз в декларації за 23 рік?Дякую
-
Спасибо огромное ☺️
-
Хммм, щіро вам дякую)) тоді потрібно пакувати чемодан 😂 звільнятися з роботи і в темпі вальсу переїздити в ці края )) В любому випадку хочу поспілкуватися з консультантом
-
Подскажите пожалуйста,на англ писать им?написал просто им в телеграмм Это tax clinic или бухгалтера? Или как с ними еще связаться можно ? Спасибо большое 🙂
-
громадянин по законодавству має право мати не більше двух закордонних паспорта - про це є інфо і на офіційному сайті Консульства. Третій вам точно не зроблять. Тому беріть оба паспорта в Консульство та залишайте у себе той паспорт, який більш універсальний і срок в ньому довше. І це , авжеж, біометричний до 2027 року. Старий який ще на 5 місяців - ви там віддаєте на знищення. Віза Канади в якому паспорті?
-
Він не казав про інші умови, він сказав ,що якщо ми закордоном разом, то цей час рахується, як в Канаді. Якщо я сама за кордоном ,то час не рахується ,як я в Канаді.
-
так. цей процес по різних програмах PR - різний. тільки очікувати
-
Добре! Але ж він приходить як я зрозумів не одразу ? Десь що найменш 3 місяці?
-
Вообще вы должны работать по одному, но в качестве опыта так же засчитывают похожие профессии, если описание ваших обязанностей совпадает там на 60-80 процентов. Но это не гарантия, тут лучше конкретно с адвокатом проконсультироваться по двум нокам. Соотношение месяцев работы по каждому из них не имеет значения
-
Те що маєте шлюб з Канадцем, допомогло Вам отримати ПР. Але для того щоб отримати громадянство ви маєте виконати певні умови, наприклад прожити 3 роки з 5 останній на території Канади для того щоб отримати можливість зааплаітись на отримання громадянства. А взагалі були б чудово дізнатися, що саме мав на увазі юрист, коли казав що у Вас інші правила набуття громадянства з чоловіком Канадцем. Поділіться будь ласка, якимось посиланням на ці правила або ще щось. Не виключаємо того що щось може бути інакше.
-
Дякую
-
честно мені здається я швидше найду роботу на місці) а то ворт перміта залишилось на 11.5 місяців=)))
-
Я запитала в групі, тому що, тут є люди з громадянством, може в них була подібна ситуація. Не чекала, такої агресії...