PR CUAET
-
Добре! Але ж він приходить як я зрозумів не одразу ? Десь що найменш 3 місяці?
-
Вообще вы должны работать по одному, но в качестве опыта так же засчитывают похожие профессии, если описание ваших обязанностей совпадает там на 60-80 процентов. Но это не гарантия, тут лучше конкретно с адвокатом проконсультироваться по двум нокам. Соотношение месяцев работы по каждому из них не имеет значения
-
Те що маєте шлюб з Канадцем, допомогло Вам отримати ПР. Але для того щоб отримати громадянство ви маєте виконати певні умови, наприклад прожити 3 роки з 5 останній на території Канади для того щоб отримати можливість зааплаітись на отримання громадянства. А взагалі були б чудово дізнатися, що саме мав на увазі юрист, коли казав що у Вас інші правила набуття громадянства з чоловіком Канадцем. Поділіться будь ласка, якимось посиланням на ці правила або ще щось. Не виключаємо того що щось може бути інакше.
-
Дякую
-
честно мені здається я швидше найду роботу на місці) а то ворт перміта залишилось на 11.5 місяців=)))
-
Я запитала в групі, тому що, тут є люди з громадянством, може в них була подібна ситуація. Не чекала, такої агресії...
-
😁😁😁 не поспішайте пакувати чемодан, спочатку уважно прочитайте всі критерії програми, щоб щось не пропустити важливе. Ну і можете вже пробувати віддалено шукати роботу. Можливо вдасться знайти щось ще до приїзду. Тільки майте на увазі, що саме фул-тайм роботу, яка підходить для ПР, досить таки важко знайти. На це може знадобитися більше часу, ніж ви очікуєте.
-
Дякую 🤗
-
Ще ні, але хочу зрозуміти, чи це дійсно так. Обов'язково відпишусь, коли буду мати більше інфо
-
Я пробувала і наче не бачила, що там перебування за кордоном якимось чином залежить від того з ким ти там знаходишся. Але все можливо, тому що наприклад здивував той момент що знаходження в Америці трохи по іншому рахується наприклад 🧐🤷♀️. Але може бути. Задамо питання імміграційним консультантам 🤗
-
но тогда надо инглыш сдавать
-
Люди, у которых совсем всё плохо, идут касирами в волмарт или в что-то похожее. У них зарплата как правило 15 кад в час и фулл тайм. И это подходит под требования правительства
-
а то подався на продовження ворк перміт і не факт що його продлять )
-
так что технически у вас 5.5 месяцев что б податся(((
-
да да бачів=) тому кажу потрібно пакувати чемодан
-
Ви пробували вже онлайн калькулятор підрахунку кількості днів в якості ПР до подання заявки на громадянство?!
-
по правилам у них на сайте
-
имейте ввиду что у вас должно оставатся минимум 6 месяцев ворк пермита на момент подачи
-
как они обещают на сайте