PR CUAET
-
Чи була в когось така ситуація. Я навіть не можу зайти на сторінку щоб переглянути чи є вільні слоти.
-
Під час перебування з WP відсутність теж зараховується 0,5 від дня. Якщо були відсутні 1 місяці тоді буде рахуватися як 15 днів.
-
Доброго дня, усім) підкажіть, будь ласка. Приїхали рік тому. Ось тільки подали податкову декларацію за 2023 і будемо створювати кабінет cra. А після хочемо податись на кліматичні виплати. Питання полягає ось в чому: чи виплатять мені кліматичні за попередній рік проживання чи ні? (Провінція Нова Шотландія) Дякую!
-
І у мене не підтягнувся чайлд бенефіт у wealthsimple чи це ок?
-
Допоможіть плз що тут ставити
-
Подскажите, пожалуйста, а если ситуация сложнее? Если не служил хотя должен был, или уклонялся, или делали липовые документы, или если военный билет есть, а военкомат в глаза не видел и в части само собой не служил? Или если человек в резерве по здоровью/ ограничено годен (хотя полностью здоров)? Очень много знакомых за копейки делали любые из этих вариантов! Что им писать в милитари рекордс? Спасибо
-
Наскільки я знаю, адже робила закордонний паспорт тут у Канаді, що дипломатична пошта приходить 1 раз на 3 місяці. Тому лише чекати. Мені від подачі до отримання пройшло 3,5 місяці. Звичайно, що я можу помилятись. Можливо у когось були інші терміни.
-
Я би радила надавати правдиву інформацію в Letter of Explanation Але в вашому випадку це буде адміністративна чи може вже кримінальна відповідальність, не говорячи про прямий fraud. Раджу питати поради в консультантів & адвокатів, бо будь-які подібні дії можуть мати погані наслідки @OstapBosak @rubicon123 @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada @immiSasha @Kazka_Immigration @ataimmigration @bohdana
-
Мета даного запиту тільки встановити де ви служили. Тому декілька думок: - Якшо ви не служили, ви просто вказуєте шо не служили і причина може бути сама проста - не прислали повістку. Все інше це все здогадки. Бо якшо ви наприклад втекли з позиції/частини, це автоматично кримінальна відповідальність і вона буде відмічена в вашій довідці про несудимість. - існує така річ як презумпція невинуватості, вона і в Канаді працює і в Україні. І знову ми повертаємось до мети. В цьому запиті хочуть знати де ви служили, якшо ні, то яка причина. Це чисто моя думка, яка базується на досвіді прочитаного в цьому чаті та на форумі.
-
Було так.
-
Ви сказали, що знаходження в Америці рахується по іншому, скажіть ,будь ласка, як
-
если работа квалифицированой считается, то не нужно
-
Я з лютого дивилась слоти по всім містам. Тому по 2-4 дні були в Сан-Францизко, Чикаго та Х'юстоні. Заходила я з 15.00 по Едмонтону. Ніколи не бачила в Нью-Йорку та Вашингтоні.