PR CUAET
-
Було так.
-
Ви сказали, що знаходження в Америці рахується по іншому, скажіть ,будь ласка, як
-
если работа квалифицированой считается, то не нужно
-
Дякую!
-
Я з лютого дивилась слоти по всім містам. Тому по 2-4 дні були в Сан-Францизко, Чикаго та Х'юстоні. Заходила я з 15.00 по Едмонтону. Ніколи не бачила в Нью-Йорку та Вашингтоні.
-
А якому випадку його не потрібно здавати?
-
Дякую!
-
Вище написала
-
Дякую ! Там де 2027 . Старий не біометричний та давно їм не користувався..
-
У кого то было что мед осмотр был пассед в my cic аккаунте, а теперь он пропал (там пусто)? Что это значит?
-
А что долино быть в письме от работодателя?
-
Доброго дня Потрібна довідка про несудимість з данії Хтось зтикався з цим? Треба допомога
-
Я тоже удивилась. Какой лояр?
-
Джоб офер і емплоймент леттер
-
Чикаго викладає стабільно о 20:00 по Торонто (якщо прийомний день не випадає на вихідні) останні пару тижнів. Слотів набагато більше ніж в Оттаві і не розлітаються з такою швидкістю.
-
Прийшов сьогодні Портал 1 для мене і 2 дітей, для чоловіка ні, відправляти все що вони хочуть на чоловіка також чи чекати коли і на нього прийде? Чи йому прийде на його пошту?
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка, чи є у вас зразок такого листа? Яким він має бути?
-
Перевірте, можливо в нього інша електронна адреса (та що він показував при подачі на CUAET) тоді йому має прийти туди
-
Подскажите, что именно написать в письме, чтобы посольство разбудить?
-
Я так розумію, що ви не заходили за тими посиланнями, що я вище дала, бо якраз там чітко розписано, коли потрібно здавати англійську мову, а коли не потрібно.
12 Jan 2024, 17:45
119742/474652
2 days ago