PR CUAET
-
Прекрасний результат. Вона сама подавалася чи через агента?
-
А разве братья могут идти в одном кейсе, если один из них главный апликант? Если я правильно поняла вводные. Вы его должны указать в 5406 и все.
-
сьогодні написала однокласниця, прилетіла в 2022 по куает, подалася на PR по гумантіраній 1 липня 2023 року, сьогодні отримала картки PR. 9 міс на все зайняло
-
Добре, дякую за відповідь
-
Підкажіть будь ласка, на Skilled worker потрібно підтверджувати свій диплом? PS: диплом міжнародного зразка на двох мовах ( одна з них англійська)?
-
У цих листів немає «зразків», їх в довільній формі пишуть. Про те як познайомилися, наприклад, як товаришуєте, чи як ви допомагаєте цим людям, чому саме ви є корисними місцевому суспільству чи про ваше волонтерство і тд.
-
Именно, чисто информация о родственниках. Спасибо
-
Переклад відправляють в WES в електронному вигляді. Якщо вам потрібно копію замовте її окремо, це не безкоштовно. Як копії перекладу так і відправка.
-
а вы в какой форме его подаете? в форме фэмили , где перечисляете всех братьев-сестер, которые с вами не следуют? Тогда не надо.
-
Вітаю. Якщо я поки що числюсь stagiaire boulanger, але виконуючи всю роботу boulanger, то це може зараховуватись уже як досвід роботи, чи потрібно буде рахувати тільки тоді, як вже буду boulanger?
-
Дякую
-
Ну если родители,наверное, подают. Но у меня жена подает меня, так что спрашиваю чисто чтобы удостовериться, что заполняю все правильно. Спасибо 👍
-
Просто нужно показывать откуда они пришли эти деньги. Если есть подтверждение, то должно получиться. Но не все банки хотят с этим заморачиваться. Плюс в этом случае просят ещё другие дополнительные документы.
-
Побачила ваш допис. Можна уточнити, я того року не отримувала ніяких виплат(, хоча мала б і повернення податку отримати. То я можу їх і зараз просити в них ?
-
Привіт всім,потрібен консультант з міграції по Манітобі!!
-
ви перший раз подавали?
-
Ні, не потрібно
-
Скажіть будь ласка хто робив довідку з Іспанії і вже її отримав, чи є тут такі люди?
-
А подскажите пож кто знает как работает предварительная запись в консульство. у меня у дочки паспорт заканчивается след летом учитывая слухи что записаться сложно я решил сделать это заранее, но слотов нет совсем я так понимаю там запись ограничена несколькими месяцами. Я просто подал заявку через их оф сайт, но подтверждения по почти никакого не приходило. Они вообще ставят в очередь такие заявки?
-
Подаватися через портал ircc на нову візу
12 Jan 2024, 17:45
119812/427446
3 minutes ago