PR CUAET
-
З самозайнятістю буде важче, бо там є багато нюансів. Хіба ви щось basic будете списувати. Чоловіка додаєте прямо в тому одному профілі, інший не створюйте Думаю, що вони мають мати таке відео
-
Заповніть і відправте RC151
-
Ви вже більше 18 місяців в Канаді?
-
Залежить від ситуації. Це щоб «заставити» систему не переводити кредити
-
Треба вказувати, якщо плануєте їх продати і забрати кошти в Канаду. Але також все майно: нерухомість, зберігальні рахунки, автомобілі і т.д. додаються разом для вписання в цю колонку, не окремо
-
Зробив заявку на паспорт у Оттаві. Дуже дякую, саме завдяки цьому чату я переключився з Торонто на Оттаву, коли Оттава скинула сотню слотів, й спійсав свій квиток наступного дня. У Оттаві зараз дуже мокро, дощить сильно. Ми прийшли за півтори години, пустили до кімнати очікування. Туалета для відвідувачів нема. Прийняли мене раніше, поки інші відвідувачі бігали робити мані ордер. Дуже зраділи, що зробили всі копії. Сказали, що з Манітобі мали йти у Торонто, але приймають зараз "як виключення". Поштою можуть відправляти (були ладні взяти конверт Xpresspost National small) . Але розказали про статистику, що з кожної відправки 500 паспортів губиться 2-3 шт. Це майже 1% шанс. Ми передумали.
-
як пройде 18 місяців можна податись заново
-
Якщо немає доходу, то немає з чого списувати ці витрати, бо вони ніяк не впливають на декларацію.
-
Той скан ви кольоровий робили чи чб?
-
Тільки бензин, чи це basic? Якщо це парт тайм убер чи є якісь пропорції списування бензину? Наприклад 10% від доходу чи щось таке..?
-
Ця форма є у вільному доступі на вебсайті CRA, посилання можна знайти в одному з прикріплених повідомлень вище. Щоб було швидше цю форму можна відправити через CRA кабінет або поштою на адресу вказану на останній сторінці форми.
-
ви одразу отримали листа після реєстрації і подачи заявки? чи чекали декілька днів, тижнів, міс?