PR CUAET
-
Мы не пользовались услугами адвоката. Сами подавали
-
Здається треба писати до тих асоціацій українських що регулярно зустрічаються з IRCC щоб вони піднімали це питання. Бо вони там всю статистику дискутують а що людям робити не зрозуміло. Всім подаватися за гуманітаркою паралельно чи що?
-
Доброго дня.можете написати як замовляти?
-
Добрий день, заповнюю форму RC -66 , може хтось підкаже як розрахувати дохід , який отримали за межами Канади. ? Треба вказати дохід за два роки до приїзду. Я так розумію ставиться там сума орієнтовно? Чи треба якось буде його доказати? Дякую за відповіді)
-
Доброго дня, можемо допомогти отримати, пишіть в особисті
-
Написали в особисті
-
Якщо дійсно коротко - йдіть на офсайти і клацайте на сторінку де є тест. Відповідаєте на запитання і Вам формується відповідь куди Ви маєте шанси податися.
-
а тут якісь прогарми різні втф
-
така дивна система я думав ти просто набираєш бали подаєш що в тебе досить балів і отримуєш
-
Народ поки тут якась дискусія, хтось може дуже коротко описати які програми для ПР є і які там вимоги?
-
А как так получилось, если по этой форме пдф файл не нужен. То есть вы заполняли он лайн в аппликации? А потом оно в итоге оказалось не заполнено? А в конце перед «submit» нельзя просмотреть все что итого заполнено? Я в процессе заполнения и теперь переживаю, как словить тот момент если что-то не отображается?..
-
Та знаю. То емоційно було сказано. Але так мабуть приберу щоб нікого не збивати з пантелику
-
Ви не можете податися паралельно на гуманітарну. Там є самий важливий критерій, що по ніякій існуючій програмі Ви податися не можете.
-
І ще питання в 2023 році чоловік працював в січні і трохи в лютому. Приїхав до Канади в кінці лютого 2023р треба було в податковій декларації цей дохід вказувати чи його треба буди вказати в декларації в наступному році? Дякую
-
Вам не потрібно надавати оригінали документів до апостилю, якщо зробите заявку на дистанційну подачу документів. Апостилю юа, відправляєте скани дипломів в jpeg форматі і все.
-
Написали вам
-
Цікавить
-
Доброго дня, можемо допомогти з Румунії взяти
-
Добрый день! Хто робив довідку з Румунії, підкажіть будь-ласка
-
Ну это пдф форма, которую нужно заполнить каждому члену семьи от 18 и старше и подгрузить в заявку. Просто перед тем как загружать эту форму ещё раз откройте её и проверьте или всё там ок.
12 Jan 2024, 17:45
119860/467358
4 minutes ago