PR CUAET
-
Не пугайтесь. Я сама запуталась и Вас запутала. Я так понимаю, что я эту форму как пдф подгрузила(недозаполненую) и вот результат. Это ещё в ноябре было, я могу ошибаться и забыть нюансы
-
@OMEGALULO_O перенесла ваші повідомлення з нерелевантного топіку. Якщо у вас 524+ бали, то дійсно чистий Експрес Ентрі вам підійде
-
Кто заполнял формы, подскажите, пожалуйста, как делали? Я так поняла, что именно скачать, заполнить, сохранить и загрузить пдф нужно только чеклист (imm 5960e) и schedule 4 (imm008 SCH4). А все остальные digital на самом портале. Поправьте, пожалуйста, если я не правильно поняла.
-
мені видало експрес ентрі
-
Якщо дійсно коротко - йдіть на офсайти і клацайте на сторінку де є тест. Відповідаєте на запитання і Вам формується відповідь куди Ви маєте шанси податися.
-
а тут якісь прогарми різні втф
-
така дивна система я думав ти просто набираєш бали подаєш що в тебе досить балів і отримуєш
-
Народ поки тут якась дискусія, хтось може дуже коротко описати які програми для ПР є і які там вимоги?
-
Та могло б бути, по логіці) але ні
-
Ок, дякую! А то я чогось вирішила, що має бути якесь повідомлення на пошту 😂
-
Это портал по non EE, я после AOS.
-
клас здається тільки пів року допрацювати треба. хтось знає скількі балів дадуть якщо я гіпер галімо здам екзамен французський
-
дякую
-
Вы все делайте как написано у Вас. Мой пример - вообще не показатель 🤣
-
точніше ні, вона працює, але логіка в неї максимально проста - в певний інтервал вона перевіряє чи є вільні слоти, якщо протягом якогось часу слоти не займаються - вона або додає вас автоматично, або надсилає сповіщення, що є вільні слоти. Але оскільки слотів немає від слова зовсім, то очікувати на неї прийдеться не мало часу))
-
мені здається вона не працює взагалі
-
самому цікаво подав заяву і не знаю чи пройшла вона чи ні
-
Подскажите как добавить в форму IM 0008 третий брак. Третий и второй я добавила, а первый не получается.
-
Добрий дкнь. В paywork fedtax 0.00. Написала до працедавця, будь ласка, відраховуйте fed tax. Мені прийшла відповідь- скільки з чеку? Зп в мене мінімалка на годину, т.то 14cad. Підкажіть, будь ласка, скільки це fed tax треба платити, щоб потім самосму його не оплачувати?зп кожні 2 тижні.
-
Так, я так само робила, заповнювала на самом порталі
12 Jan 2024, 17:45
119899/461253
3 minutes ago